Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 26χρονης Ιόλης Χατζηλύρα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή την περασμένη Τρίτη στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στην περιοχή Brisbane.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία αναζητεί άνδρα ο οποίος πιστεύεται πως εμπλέκεται στην υπόθεση θανάτου της νεαρής Ελληνοκύπριας, η οποία βρέθηκε γυμνή σε πάρκο της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τον Bradley Edwards, 34 ετών, που περιγράφεται ως ύψους 1.90μ., λεπτός, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, ο 34χρονος μπορεί να συχνάζει στις συγκεκριμένες περιοχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία κάνει παράλληλα έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει τον 34χρονο ή έχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον τόπο διαμονής του να μην τον προσεγγίσει και να καλέσει αμέσως τις Αρχές.

Ο 34χρονος φαίνεται σε διάφορα βίντεο να κινείται ύποπτα στην περιοχή κουβαλώντας μια τσάντα, η οποία πιθανόν να ανήκει στην άτυχη κοπέλα.

Σε δηλώσεις του, ανώτερος λοχίας της Αυστραλιανής Αστυνομίας ανέφερε ότι οι οι Αρχές διερευνούν το κατά πόσον η άτυχη 26χρονη και ο 34χρονος γνωρίζονταν. «Αυτήν τη στιγμή δεν κάνουμε κανένα σχόλιο σε σχέση με την αιτία του θανάτου της» συμπλήρωσε.

Με πληροφορίες από το reporter.com.cy

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης