Τα πάνω κάτω στην υπόθεση της κηδεμονίας των παιδιών του Michael Jackson ήρθαν έπειτα από τη σημερινή αποκάλυψη ότι ούτε ο βασιλιάς της pop, ούτε η πρώην σύζυγός του, Debbie Rowe, ήταν βιολογικοί γονείς κανενός εκ των τριών παιδιών του μεγάλου αστέρα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσιεύματα του Διεθνούς Τύπου, η υιοθεσία των τριών παιδιών δεν ήταν επίσημη, καθώς ο 50χρονος τραγουδιστής δεν είχε υπογράψει ποτέ τα απαραίτητα έγγραφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα ΤΜΖ, η οποία αποκάλυψε πρώτη το θάνατο του Michael Jackson, «η πραγματική μητέρα των παιδιών πληρώθηκε πολύ καλά για τις υπηρεσίες που προσέφερε και για να μην αποκαλύψει την πραγματικότητα».

Πριν από πέντε χρόνια, εξάλλου, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η Debbie Rowe είχε μείνει έγκυος, έπειτα από τεχνητή γονιμοποίηση, χρησιμοποιώντας το σπέρμα άγνωστου δότη. Λίγους μήνες αργότερα, έφερε στον κόσμο τον Prince Michael και την Paris.

Όσον αφορά στον Blanket, οι φήμες ήθελαν να έχει γεννηθεί από παρένθετη μητέρα, η οποία ήταν από την Ευρώπη. Το όνομά της δεν έγινε ποτέ γνωστό, ενώ στα επίσημα έγγραφα ο Blanket αναγράφεται ως «άγνωστης μητρός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την εποχή εκείνη, η πατρότητα των τριών παιδιών ήταν ένας γρίφος για δυνατούς λύτες.

Ωστόσο, η ιστοσελίδα TMZ μετέδωσε ότι δέν υπάρχουν επίσημα έγγραφα, τα οποία να αποκαλύπτουν πληροφορίες σχετικά με τη γέννηση των τριών παιδιών.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η εν λόγω ιστοσελίδα, ο διάσημος star ποτέ δεν συμπλήρωσε τα χαρτιά της υιοθεσίας καθώς ποτέ δεν πίστευε ότι κάποιος άλλος θα ήγειρε θέμα κηδεμονίας.

Εάν, τα σχετικά δημοσιεύματα αληθεύουν, τότε το μέλλον των τριών παιδιών παραμένει άγνωστο, ενώ η ανάθεση της κηδεμονίας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης