Εκτενή αναφορά γίνεται από τα διεθνή Μ.Μ.Ε. στο θέμα της εκταμίευσης της 6ης δόσης και της αναβολής της συνεδρίασης του Eurogroup.

«Η Ευρωζώνη καθυστερεί την απόφαση για την επόμενη δόση στην Ελλάδα» τιτλοφορείται σχετικό δημοσίευμα στην κεντρική σελίδα του ιστότοπου του BBC. «Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης καθυστέρησαν την απόφαση σχετικά με την αποταμίευση της επόμενης δόσης των μετρητών διάσωσης της Ελλάδας» επισημαίνει το δημοσίευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι μετοχές παγκοσμίως υποχωρούν λόγω των φόβων για την Ελλάδα και τις τράπεζες» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της ιστοσελίδας του Reuters. «Οι μετοχές παγκοσμίως υποχώρησαν σε νέα χαμηλά 15μήνου, ενώ το δολάριο πλησίασε υψηλά εννιαμήνου, εν μέσω αυξανόμενων αμφιβολιών σχετικά με τη δυνατότητα της Ελλάδας να αποφύγει μία χρεοκοπία, που θα πυροδοτούσε τεράστια τραπεζική κρίση στην Ευρώπη και θα επιτάχυνε την παγκόσμια οικονομική επιβράδυνση» αναφέρει.

«Καθυστερεί η βοήθεια προς την Ελλάδα, καθώς αυξάνεται η πίεση για μεταρρυθμίσεις» είναι ο τίτλος των New York Times. «Οι υπουργοί Οικονομικών των 17 κρατών-μελών της Ευρωζώνης άσκησαν περαιτέρω πιέσεις στην Ελλάδα, αναβάλλοντας τις κινήσεις για την εκταμίευση της επόμενης δόσης και υπονοώντας ότι χρειάζονται περισσότερα μέτρα λιτότητας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης