Συνεχίζει ο Ντόναλντ Τραμπ να αμφισβητεί την ψηφοφορία σε πολιτείες των ΗΠΑ τις οποίες «κέρδισε» ο Τζο Μπάιντεν, ο Δημοκρατικός αντίπαλός του στις προεδρικές εκλογές. Μάλιστα, ο Τραμπ αναφέρει πως η εκστρατεία του θα κινηθεί νομικά για όλες τις περιπτώσεις νίκης του Μπάιντεν που σημειώθηκαν πρόσφατα, ενώ καταγγέλλοντας «απάτη» και αναφέροντας πως υπάρχουν «πολλές αποδείξεις», χωρίς να μιλήσει συγκεκριμένα. Σε ανάρτησή του στο twitter, ο πρόεδρος Τραμπ έγραψε:

«Όλες οι πολιτείες που κέρδισε πρόσφατα ο Μπάιντεν θα αμφισβητηθούν νομικά από εμάς για απάτη. Πολλές αποδείξεις – απλώς ρίξτε μια ματιά στα ΜΜΕ. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ! Η Αμερική πρώτα!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διευθυντής του προεκλογικού επιτελείου του Τραμπ, ο Μπιλ Στέπιεν δήλωσε σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου ότι ο Τραμπ παραμένει στον προεκλογικό του αγώνα «ολοζώντανος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σύμβουλος του επιτελείου Τζέισον Μίλερ είπε ότι θα κινηθούν νομικά στα αποτελέσματα στην Πενσιλβάνια για να εξασφαλίσουν ότι έχουν εικόνα στους ψήφους που έχουν ήδη καταμετρηθεί σε αυτήν την πολιτεία.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης