Πέθανε στα 56 της χρόνια από την επάρατο νόσο, μια γυναίκα που απασχόλησε την παγκόσμια κοινή γνώμη πριν από 26 χρόνια όταν έγινε πρωτοσέλιδο επειδή κυοφορούσε οκτάδυμα.

Η Μάντυ Άλντγουντ, γέννησε το 1996 έξι αγοράκια και δυο κοριτσάκια, ενώ ήταν έγκυος 24 εβδομάδων, ήτοι 6 μηνών, με τον τοκετό να διαρκεί  τρία 24ωρα, αλλά τελικά κανένα μωρό να μην καταφέρνει να επιβιώσει.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα η κηδεία των οκτώ μωρών είχε συγκλονίσει όλο τον κόσμο αφού είχαν ταφεί σε οκτώ μικρά λευκά φέρετρα.

Η Μάντυ απέκτησε στη συνέχεια άλλα τρία παιδιά αλλά ποτέ δεν ξεπέρασε τον χαμό των πρώτων παιδιών της.

Έλεγε μάλιστα ότι πάθαινε ψευδοκυήσεις όπου μάλιστα αισθανόταν τα μωρά της να «κλωτσάνε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ζωή της απασχολούσε συνεχώς  τα βρετανικά ΜΜΕ, που είχαν ασχοληθεί τόσο με τον  χωρισμό της από το σύντροφό της και πατέρα των τριών παιδιών της Πολ Χάντσον, όσο και με τη σύλληψή της για οδήγηση υπό την επήρρεια αλκοόλ έχοντας τα τρία παιδιά της μέσα στο αυτοκίνητο.

Ένας φίλος της εκλιπούσας δήλωσε στην Sun ότι υπέφερε από καρκίνο εδώ και πολύ καιρό και είχε εγχειριστεί πριν τα Χριστούγεννα αλλά πρόσφατα τους είχε πει ότι υποτροπίασε. Όσοι την γνώριζαν μιλούσαν για έναν άνθρωπο αρκετά εκκεντρικό, η οποία το τελευταίο διάστημα ζούσε μόνη της.

Η Μάντυ Άλντγουντ, θα κηδευτεί σήμερα, κατά τραγική ειρωνεία την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου, χωρίς να είναι παρόντα τα μέλη της οικογένειάς της και μάλιστα θα αποτεφρωθεί δημοσία δαπάνη.

Πηγή: My London.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης