Πρώην καθηγήτρια σε Λύκειο της Πενσυλβάνια καταδικάστηκε την Παρασκευή μετά την ομολογία της ότι είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με μαθητές της. Η Lauren Harrington-Cooper δίδασκε Αγγλικά στο «Wyoming Valley West High School» του Plymouth.

Η καθηγήτρια είχε σεξουαλικές επαφές με ανήλικους μαθητές και αναγκάστηκε να παραιτηθείΗ εκπαιδευτικός είχε αρχικά κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση ενός 18χρονου και ενός 17χρονου, αλλά τελικά δήλωσε ένοχη στο κακούργημα της σεξουαλικής επαφής με τους ανήλικους μαθητές της. Ομολόγησε, επίσης, την πραγματοποίηση συζητήσεων σεξουαλικού περιεχομένου και ερωτικών παιχνιδιών με δύο ακόμη μαθητές της, ηλικίας 16 και 17 ετών. Η Lauren Harrington-Cooper καταδικάστηκε σε 9 έως 23 μήνες φυλάκισης. Πλέον δεν έχει το δικαίωμα να εργαστεί σε χώρο με ανήλικους. Τον περασμένο Ιανουάριο είχε παραιτηθεί από τη θέση της στο σχολείο, ενώ από τον Αύγουστο έχει ανασταλεί η άδεια διδασκαλίας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έρευνες ξεκίνησαν στα τέλη της περασμένης χρονιάς, όταν οι γονείς του 18χρονου κατήγγειλαν πως βρήκαν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στο κινητό του γιου τους, με αποστολέα την καθηγήτρια. Ο νεαρός είχε τότε υποστηρίξει ότι διατηρούσε σχέση με την 31χρονη, και πως είχαν έρθει σε σεξουαλική επαφή δύο φορές.

Επιμέλεια: Κωσταντίνα Βλαχουτσάκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης