Αντικείμενα από την προσωπική συλλογή του ιδρυτή του «Playboy» Χιου Χέφνερ, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου τεύχους του περιοδικού, πωλήθηκαν σε δημοπρασία.

Η συλλογή του Χιου Χέφνερ, εκλιπόντος ιδρυτή της αυτοκρατορίας του Playboy, δημοπρατήθηκε από τον οίκο Julien’s Auctions και τα έσοδα θα αξιοποιηθούν από μη κυβερνητικές οργανώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αντικείμενο που πουλήθηκε σε τιμή ρεκόρ ήταν μία vintage γραφομηχανή Underwood Standard Portable, την οποία ο Χέφνερ χρησιμοποιούσε στο κολέγιο, αλλά και για την πρώτη έκδοση του πρώτου τεύχους του Playboy. Η γραφομηχανή πουλήθηκε 162.500 δολάρια.

Άλλα είδη που αποκτήθηκαν από συλλέκτες ήταν μία πλήρης προσωπική σειρά δεμένων τόμων περιοδικών «Playboy» από το 1953-2013 του Χέφνερ, που πωλήθηκε έναντι 76.800 δολαρίων, κι ένα χρυσό δαχτυλίδι 14 καρατίων με πλακέτα στο κέντρο που ανοίγει για να αποκαλύψει μία θήκη που περιέχει χάπι… Viagra, το οποίο πωλήθηκε για 22.400 δολάρια.

Το δερμάτινο τζάκετ του Χέφνερ, Jeff Hamilton Los Angeles Lakers, πωλήθηκε 16.000 δολάρια και το δαχτυλίδι του 1980 «N.B.A. World Champions» Los Angeles Lakers έναντι 53.125 δολαρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης