Φαινόταν σαν μια συνηθισμένη μεσοαστική οικογένεια με τις δουλειές της αλλά και με εδραιωμένη την κοινωνική θέση των μελών της.

Ωστόσο ο οδοντίατρος Roman Podkopaev, μαζί με την σύζυγό του Inessa Tarverdiyeva και την κόρη της Viktoria Tarverdiyeva δεν ήταν τίποτε λιγότερο από μια αδίστακτη συμμορία δολοφόνων, που μέσα σε έξι χρόνια λήστεψαν και δολοφόνησαν «τουλάχιστον» 30 ανθρώπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάστηκε «οικογένεια των τεράτων» και ξεκινούσαν τις θανατηφόρες αποστολές τους, με την ίδια φυσικότητα που πάει κάθε εργαζόμενος στην δουλειά του.

Λήστευαν, βασάνιζαν και δολοφονούσαν με μια ευκολία που θα τρόμαζε ακόμη και σεναριογράφο ταινίας τρόμου.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας τετραμελούς οικογένειας από την Σταυρούπολη της οποιας τα μέλη βρήκαν τον θάνατο με δεκάδες μαχαιριές, για ένα laptop, μια φωτογραφική μηχανή και ένα… πιστολάκι για τα μαλλιά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνήθως έκλεβαν μόνο χρήματα αλλά δεν ήταν λίγες και οι περιπτώσεις που σκότωναν για να κλέψουν όπλα. Μια όμως από τις πλέον αποτροπιαστικές περιπτώσεις ήταν εκείνη δύο εφήβων κοριτσιών που βρέθηκαν όχι μόνο δολοφονημένες αλλά και με τα μάτια τους βγαλμένα.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο 35χρονος Podkopaev, σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί όλη η φρίκη και η εξάχρονη εγκληματική τους δράση να πάψει οριστικά.

Στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου, η Viktoria Tarverdiyeva δείχνει στους Αστυνομικούς πώς δολοφονούσε τα θύματά της.

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης