Είστε εχέμυθος; Μπορείτε να μεταφέρετε με χάρη τον δίσκο με το πρωινό; Είστε «αποτελεσματικός» και «διακριτικός»; Εάν ναι, ετοιμάστε τις βαλίτσες σας και πετάξτε για Μπάκιγχαμ, αφού η βασίλισσα Ελισάβετ γνωστοποίησε ότι ψάχνει για μπάτλερ με αποκλειστική αρμοδιότητα να πηγαίνει το πρωινό στα μέλη της γαλαζοαίματης οικογένειας.

Ωστόσο, η βασίλισσα αποδεικνύεται μάλλον τσιγκούνα στον μισθό που προσφέρει, αφού αυτός δεν πρόκειται να ξεπερνά τις 15.000 λίρες ή τα 18.000 ευρώ, την ώρα που ο προκάτοχος της συγκεκριμένης θέσης έπαιρνε 120.000 ευρώ ετησίως. Ελέω κρίσης όμως…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με απλούς υπολογισμούς, ο μηνιαίος μισθός θα ανέρχεται στα 1.500 ευρώ (υψηλόμισθος ο μπάτλερ για τα ελληνικά δεδομένα, όχι όμως και για τα βρετανικά).

Όποιος επιλεγεί θα δουλεύει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, του Μπάλμοραλ, του Γουίνδσορ και του Σάνδρινγκχαμ.

Θα πρέπει να μεταφέρει και να μαζεύει τους δίσκους με τους καφέδες και το τσάι, τους δίσκους με το πρωινό, τις εφημερίδες «με τρόπο αποτελεσματικό και διακριτικό» και θα είναι αρμόδιος για να στρώνει το τραπέζι για το βασιλικό γεύμα, για να το σερβίρει, αλλά και να «σηκώνει» το τραπέζι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγγελία -σύμφωνα με την «Daily Mail»- έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της βασίλισσας, όπου αναφέρεται πως μπορεί ο μισθός να είναι χαμηλός, ωστόσο η θέση περιλαμβάνει δωρεάν σίτιση και διαμονή στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και φυσικά την εκπαίδευση στη βασιλική ακαδημία για μπάτλερ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης