Τους πολίτες της Τουρκίας να μην ταξιδέψουν στα ελληνικά νησιά επειδή είναι στρατιωτικοποιημένα, κάλεσε μέσω του CNN Turk, η δημοσιογράφος Χαντέ Φιράτ.

Συγκεκριμένα, η Τουρκάλα παρουσιάστρια έδειξε χάρτη με τα ελληνικά νησιά, στα οποία η Τουρκία αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία, καλώντας τους τηλεθεατές να μην τα επιλέξουν για τις διακοπές τους και δώσουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αγαπημένοι τηλεθεατές, πολίτες της Τουρκικής Δημοκρατίας. Επισκέπτεστε αυτά τα νησιά. Κοιτάξτε, αυτά τα στρατικοποίησαν και ασχολούνται με την Τουρκία. Έστω για φέτος, τα χρήματά σας να τα ξοδέψετε στην Τουρκία. Φέτος μην ξοδέψετε τα χρήματά σας στους Έλληνες. Κάνουμε έκκληση», ανέφερε σχετικά.

Η δημοσιογράφος υπέδειξε, επίσης, και τις αμερικανικές βάσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα, από την Αλεξανδρούπολη έως την Κρήτη.

 «Ανώτατος αξιωματούχος μου είπε πως οι επενδύσεις των ΗΠΑ σε αυτά τα σημεία είναι τεράστιες. Επίσης η Άγκυρα με τίποτα δεν πιστεύει πως αυτό συμβαίνει για τη Ρωσία. Η Ελλάδα πήρε αέρα και υψώνει τείχος και αυτό ενισχύει αυτό το γεγονός. Οι ΗΠΑ συγκεντρώνουν στην Ελλάδα όλα τα κεφάλαια και τις δυνάμεις τους», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Ertnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης