Ο διάσημος για την εκκεντρικότητά του αλλά και την πλατινένια, επιμελώς ατημέλητη κόμη του, πρώην δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον αποκάλυψε σήμερα ένα επτασφράγιστο μυστικό: βάφει τα μαλλιά του για να τονίσει τη λάμψη τους…

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στo περιοδικό της εφημερίδας Sunday Times, ο 51χρονος Τζόνσον υποστήριξε αρχικά ότι τα μαλλιά του “είναι εντελώς φυσικά”. Όταν όμως ρωτήθηκε επίμονα αν τα βάφει, απάντησε λακωνικά “ναι”.

Αυτό το απλό “ναι” έσκασε σαν βόμβα καθώς η χαρακτηριστική κόμη του Τζόνσον, ο οποίος τους τελευταίους μήνες αγωνίζεται μαχητικά για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν έπαψε ποτέ να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης και το βρετανικό κοινό.

Η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Telegraph υπογραμμίζει ότι ο Τζόνσον δεν διευκρίνισε αν βάφει τα μαλλιά του για να καλύψει τα γκρίζα ή για να κρύψει ότι στην πραγματικότητα είναι… κοκκινομάλλης. Αναπαράγει μάλιστα και ένα ειρωνικό τουιτάρισμα του βουλευτή Μαρκ Πρίτσαρντ ο οποίος δηλώνει με μεγάλη… σοβαρότητα: “Ο Μπόρις Τζόνσον πρέπει τώρα να μας πει αν η βαφή που χρησιμοποιεί παρασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στην Ευρωπαϊκή Ένωση”.