«Δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο με τον κόσμο να με ακολουθεί σε όποια ζώνη κι αν είμαι», λέει η Χριστίνα Λαμπίρη και αποκαλύπτει γιατί αρνήθηκε να κάνει πρωινή εκπομπή. Παράλληλα, εξομολογείται πως θα παρουσίαζε μαγειρική εκπομπή και δεν θα πήγαινε σε ριάλιτι τραγουδιού ή χορού, ενώ κρίνει παρουσιαστές και παρουσιάστριες.

Μιλώντας στο ένθετο «Radar» της εφημερίδας «Το Έθνος της Κυριακής», η παρουσιάστρια του «Super Star» επιβεβαιώνει τις φήμες που θέλουν να την έγινε πρόταση να μετακομίσει στην πρωινή ζώνη και εξηγεί: «σκέφτηκα ότι έχω δώσει έναν μεγάλο αγώνα για να επιβιώσω σε μια εξαιρετικά δύσκολη ζώνη. Έχω ζήσει καλές στιγμές και κακές στιγμές. Δεν μου ερχόταν καλά συνειδησιακά να τα παρατήσω στα δύσκολα και να κάνω το ίδιο πράγμα, άλλη ώρα. Εκεί κόλλησα και περισσότερο φοβήθηκα… προτίμησα λοιπόν να παραμείνω και να παλέψω και φέτος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επειδή ολοκληρώνει τον κύκλο του ένα προϊόν πρέπει ντε και καλά να το μεταφέρεις το πρωί μόνο και μόνο για να υπάρχει τηλεοπτικά;», διερωτάται η Χριστίνα όταν την ρωτούν για τα μεσημεριανά που τελειώνουν και προσθέτει πως η τηλεόραση δεν είναι κληρονομικό δικαίωμα.

Τι λέει όμως για τους συναδέλφους της;

Καραμέρος, Χαριτάτος: «το θέμα δεν είναι να είσαι πρώτος, αλλά να διατηρηθείς πρώτος… Τα μεγάλα νούμερα σου δίνουν έναν άλλο αέρα παρουσίασης και αυτοπεποίθησης, τα λιγότερο καλά σε αποσυντονίζουν. Μόλις ο τηλεθεατής αντιληφθεί την αγωνία σου, πάει αλλού. Δεν θα κάτσει να σου κάνει ψυχανάλυση! Θέλει χαρά και αισιοδοξία!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λιάγκας, Σκορδά: «δεν είπα ότι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους, δεν τους υποτίμησα ως συναδέλφους. Το συγκεκριμένο πρωινό βασίζει ένα σημαντικό κομμάτι του στην αναπαραγωγή lifestyle ειδήσεων και κυρίως στον σκληρό συχνά σχολιασμό τους… Αφού όμως τους φέρνει νουμεράκια, γιατί όχι; Αυτό δεν είναι τελικά το ζητούμενο; Χαμηλό κόστος, υψηλά νούμερα. Αρχή της τηλεοπτικής οικονομίας. Απλούστατο!».

Ελένη Μενεγάκη: «αν ήξερα τι δεν πάει καλά στην εκπομπή της μάλλον θα ήμουν διοικητική υπάλληλος… τι να πεις για εκείνη; Και τα σκυλιά δεμένα που λένε».

Τατιάνα Στεφανίδου, Ελεονώρα Μελέτη: «το θέμα μας με την Τατιάνα έχει λυθεί στον αέρα της εκπομπής και, μάλιστα, σχολιαστήκαμε γι’ αυτό. Με την Ελεονώρα είμαστε μια χαρά, είμαστε και μεσοτοιχία. Δεν έχω θέμα με την γειτόνισσά μου. Απλώς, δεν κάνουμε παρέα εκτός σταθμού, όπως δεν κάνω με κανέναν άλλο συνάδελφο».

Παράλληλα, η Χριστίνα δεν λέει «όχι» στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή μαγειρικής και συμπληρώνει: «έχω ξεκινήσει πίσω από τις κάμερες και θεωρώ απολύτως φυσιολογικό να ξαναγυρίσω. Όχι ότι δεν θα μου λείψει όλο αυτό, αλλά θεωρώ ότι ήταν ένα ευχάριστο διάλλειμα και μία -αν και ψυχοφθόρα- απολύτως εξαιρετική εμπειρία».

Πάντως, σε σόου όπως το «Just The 2 Of Us» και το «Dancing With The Stars» δεν θα έπαιρνε μέρος τόσο λόγω των προτεραιοτήτων της, όσο και λόγω των ικανοτήτων της στο τραγούδι και τον χορό.

Πηγή: Star

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης