Το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία διανύει μία από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της, αφού σε λίγο καιρό θα ανέβει ντυμένη νυφούλα τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της μουσικοσυνθέτη Κώστα Μηλιωτάκη, βρέθηκε στο tattoo στούντιο του Δημήτρη Κάρπη, στο Κολωνάκι, και χτύπησε ακόμη ένα τατουάζ, αυτή τη φορά λίγο πιο πάνω από τον αριστερό της καρπό.

Ντυμένη απλά, με φόρμα, και αμακιγιάριστη, η Αγγελική κάθισε στην καρέκλα του tattoo artist Δημήτρη Κάρπη και αφέθηκε χωρίς κανένα φόβο στα χέρια του. Δίπλα της ήταν διαρκώς ο μέλλων σύζυγός της, ο οποίος της χαμογελούσε κάθε φορά που εκείνη πονούσε λίγο παραπάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο τατουάζ της Αγγελικής Ηλιάδη γράφει με καλλιγραφικούς χαρακτήρες «Τhis Love is Eternal», που σημαίνει «Αυτή η αγάπη είναι αθάνατη», ενώ λίγο πιο κάτω έχει χαράξει τα αρχικά του ονόματός της και του συντρόφου της.

Σύμφωνα με την «Εspresso» ο υπεύθυνος του στούντιο στο Κολωνάκι δήλωσε «Είναι η τέταρτη φορά που έρχεται η Αγγελική σε εμάς. Αυτή τη φορά γνωρίσαμε και τον σύντροφό της. Είναι πολύ καλά και προσγειωμένα παιδιά». Ακόμη στην «Espresso» μίλησε και η Αγγελική Ηλιάδη και δήλωσε: «Έχω κόλλημα με τα τατουάζ, το ξέρετε. Πήγα μαζί με τον Κώστα το απογευματάκι της περασμένης Τρίτης, αλλά δεν μπορώ να σας πω περισσότερα. Τη σημασία του τατουάζ την κρατάω για μένα» δήλωσε γελώντας και ευχήθηκε Καλή Ανάσταση σε όλους».

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης