Ευθέως δεν τον «κάρφωσε», αλλά το καρφί του Αντώνη πέρασε ξυστά από το κεφάλι του νικητή του «Big Brother», Γιάννη Φουκάκη.

Το πρωί της Τρίτης, ο παίκτης που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο πολυσυζητημένο reality του ALPHA, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πάνω στην Ώρα». Οι παρουσιαστές της εκπομπής έμειναν άφωνοι από το θέαμα που αντίκρισαν. Είδαν ένα νέο παιδί μες στην καλή χαρά, όλο χιούμορ και καλή διάθεση, να κάνει πλάκα με όλους και να χαμογελάει συνεχώς. Καμία σχέση δηλαδή με αυτό που βλέπαμε για 18 εβδομάδες στο πρόγραμμα του ALPHA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μα, τι έπαθε μετάλλαξη; «Εσύ είσαι μια χαρά, δεν είσαι αυτό που βλέπαμε τόσο καιρό!» του είπαν. Κι εκείνος τι απάντησε; «Εγώ, μη με βλέπετε έτσι, δεν είμαι και πολύ του μέσα. Είμαι περισσότερο του έξω. Νόμιζα ότι στο παιχνίδι θα βγαίναμε και έξω, αλλά απογοητεύθηκα πολύ από την απόλυτη κλεισούρα» είπε ο Αντώνης, που αλλιώς τα είχε φανταστεί, αλλά αλλιώς του βγήκαν.

Μόλις βγήκε όμως, τα είπε όλα. Όπως και γιατί δεν έμπαινε στη διαδικασία να τσακωθεί με τους υπόλοιπους ή πώς ένιωθε, όταν έβλεπε τους άλλους να τσακώνονται μέσα στο σπίτι.

«Γενικά στη ζωή μου δεν θέλω να μπαίνω σε καβγάδες. Είναι χαζό να κάθονται οι άνθρωποι να τσακώνονται για πράγματα που δεν υπάρχει λόγος» είπε αποκαλύπτοντας ότι στην αρχή δεν καταλάβαινε καν τη διάλεκτο που χρησιμοποιούσαν ο Γιάννης και ο Γιώργος, όταν είχαν λόγους να διαφωνήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήθελες να φύγεις όπως έλεγαν κι άλλοι στη διάρκεια του παιχνιδιού; Τον ρώτησαν ευθέως. «Αν ήθελα λέει; Όχι από την πόρτα, από το παράθυρο ήθελα να πηδήξω!».

Πηγή: Star

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης