Αποκάλυψη-σοκ: Έλληνας παρουσιαστής παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού από 15 Τούρκους!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015, 11:41
Αποκάλυψη-σοκ: Έλληνας παρουσιαστής παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού από 15 Τούρκους!
Ο γνωστός Έλληνας παρουσιαστής και δημοσιογράφος αποκάλυψε πρόσφατα ένα άγνωστο μέχρι σήμερα περιστατικό που του συνέβη κατά την διάρκεια δημοσιογραφικής αποστολής και σόκαρε τους πάντες. Ο λόγος για τον Κώστα Χαρδαβέλα, ο οποίος εξομολογήθηκε πως παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού από 15 Τούρκους.

«Κάποια στιγμή κόντεψαν να με βιάσουν, όσο και αν ακούγεται τρελό! Ήταν μια αποστολή που έκανα στην Τεχεράνη το 1979, ήμουν στα “Nέα”. Την τελευταία νύχτα πριν μπούμε στο Ιράν, ήμουν στην Τουρκία, την πολύ "άγρια" μέσα σε κάτι βουνά. Τελείωνε η βενζίνη και δεν υπήρχε βενζινάδικο να βάλω. Κάποια στιγμή μέσα στην αγωνία μου -θα με τρώγανε οι λύκοι, είχε και 20 βαθμούς υπό το μηδέν, ήταν πολύ κοντά στη Ρωσία το μέρος που βρισκόμουν- βλέπω ένα φωτάκι στον ορίζοντα. Πάω εκεί, είναι μια παράγκα, ανοίγουν την πόρτα και είναι 15 αγριότουρκοι με μια σόμπα στη μέση με ξύλα και είχαν κάτι κάστανα επάνω θυμάμαι», δήλωσε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

 Και συνέχισε την περιγραφή: «Μπαίνω εγώ σαν να είχα κατέβει από τον Άρη με έναν κόκκινο σκούφο, ένα τζάκετ με κάτι γούνες, κάτι γάντια… Αρχίζουν να με ρωτάνε από που είμαι, ενώ, παράλληλα, βλέπω δύο, οι οποίοι είχαν πάρει κάτι κάστανα και ερχόντουσαν να μου τα προσφέρουνε αλλά χαϊδεύοντας με κιόλας!».

 «Αυτοί ανέβαιναν εκεί από τον Αύγουστο μόνοι τους κι επέστρεφαν στα σπίτια τους τον Ιούνιο. Φαντάζεστε τι γινόταν εκεί πέρα, αγριεμένο το μάτι τους. Και κατάλαβα ότι πίσω από αυτά που μου έλεγαν είχαν μια τέτοια διάθεση...», κατέληξε ο δημοσιογράφος, επισημαίνοντας ότι γλίτωσε αναφέροντας ότι είναι Έλληνας.Πηγή:govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015, 11:41