Η βασίλισσα της ποπ, δύο ημέρες πριν την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «MDNA», πραγματοποίησε μια συνομιλία μέσω facebook με τους θαυμαστές της.

Στα πλαίσια της εναλλακτικής προώθησης του νέου της δίσκου, η Μαντόνα αφιέρωσε το βράδυ του Σαββάτου, 24 Μαρτίου, στους θαυμαστές της, κάνοντας live chat μέσω facebook και συντονιστή τον παρουσιαστή Jimmy Fallon. Ο Jimmy Fallon διάβαζε τις ερωτήσεις τους κι εκείνη απαντούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ των ερωτήσεων ήταν και ποιο είναι το αγαπημένο τραγούδι της Madge από το νέο της δίσκο, απαντώντας το «Gang Bang» και ότι θα ήθελε να το σκηνοθετήσει ο Κουεντίν Ταραντίν. Επίσης όταν ρωτήθηκε σχετικά με την περιοδεία της, είπε ότι θα υπάρχει πολλή βία στα σόου της, καθώς κι επιθετικότητα.

Άλλες ερωτήσεις που της έγιναν και απάντησε ήταν σχετικά με το αγαπημένο της άρωμα, το οποίο είναι το «Truth or Dare» (Αλήθεια ή Θάρρος) και μυρίζει γαρδένια, το αγαπημένο της φαγητό στο κρεβάτι, παγωτό φυσικά και πολλές άλλες.

Ένα από τα καυτά στιγμιότυπα της βραδιάς ήταν όταν η Μαντόνα μάθαινε στον Jimmy Fallon την χορογραφία του «Girl Gone Wild».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη, με πληροφορίες από το tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης