Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» του STAR, μίλησε η γνωστή ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη και αναφέρθηκε τόσο στον ρόλο της στη «Ζωή της άλλης», αλλά και στη μέχρι τώρα πορεία της στον χώρο.
«Αγαπημένος μου ρόλος είναι η Μπέτυ στην “Πολυκατοικία”, γιατί ήταν τόσο κόντρα. Εκεί υποδυόμουν μία κοπέλα η οποία ήταν gay. Όλοι θα περίμεναν πως αγαπημένος μου θα ήταν αυτός στο “Θα βρεις το δάσκαλο σου” που με έκανε και γνωστή, αλλά όχι».

Η Ευδοκία απάντησε και σε σχετική ερώτηση με την επιμονή της να αποφεύγει τις συνεντεύξεις: «Όταν λέω κάτι, το παίρνουν και το αλλάζουν. Πήρα χθες το περιοδικό και είδα τίτλο “θέλω να κάνω παιδί”. Η ερώτηση ήταν αν θα ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδί. Και απάντησα πως φυσικά θα ήθελα. Αλλά αν με ρωτήσεις και τώρα, θα σου απαντήσω σε κανένα χρόνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στην ελληνική τηλεόραση και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, είπε: «Δεν την αντέχω καθόλου. Αυτό που την ανοίγω και όλοι είναι με σκουφιά και μαγειρεύουν δεν μου αρέσει καθόλου. Δύο χρόνια καθημερινό δεν τα αντέχεις καθόλου. Πλέον με 10 ώρες γύρισμα κάθε μέρα νιώθω τσακισμένη. Μπορεί να κάτσω το καλοκαίρι και να μου λείψει η τηλεόραση. Προς το παρόν όμως, σου λέω πως δεν θέλω να κάνω κάτι του χρόνου».

Διαβάστε επίσης: Ποια η γνώμη της για τα reality μαγειρικής;
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης