Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια… Μπορεί να έχουν χωρίσει, αλλά οι σχέσεις τους είναι άριστες εδώ και χρόνια. Ο λόγος για την Ευρυδίκη και τον Γιώργο Θεοφάνους που έπειτα από χρόνια θα βρεθούν ξανά μαζί στη σκηνή.

Υπήρξε η σχέση-πρότυπο. Εκατέρωθεν δηλώσεις αγάπης, τραγούδια με ερωτικά μηνύματα, όρκοι αφοσίωσης, μέχρι που έφτασαν στον χωρισμό. Οι σχέσεις τους από τυπικές αρχικά, κατέληξαν σε άριστες αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και οι δύο έχουν δημιουργήσει οικογένεια και πλέον δεν διστάζουν ακόμη και να συνεργαστούν. Από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή, η Ευρυδίκη επιστρέφει με ολοκαίνουργια τραγούδια και νέες συνεργασίες στον «Σταυρό του Νότου». Κάθε Παρασκευή, δίπλα της θα βρίσκονται παλιοί και νέοι συνεργάτες.

Στις 4 Νοεμβρίου, ύστερα από αρκετά χρόνια, η Ευρυδίκη θα μοιραστεί τη σκηνή με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Θεοφάνους. Ταξιδεύοντας στον χρόνο και κάνοντας μια αναδρομή στα είκοσι χρόνια της στο τραγούδι, λογικό είναι να συναντήσει ξανά ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ζωής της, αλλά και της καριέρας της.

Οι παραστάσεις θα έχουν τίτλο «Ονειρεύομαι ακόμη… μαμά» και δίπλα στην τραγουδίστρια θα βρίσκονται σπουδαίοι δημιουργοί, αλλά και τραγουδιστές όπως: Αντώνης Βαρδής, Κώστας Τουρνάς, Ελένη Δήμου, Τζώρτζια, Ευσταθία, Θοδωρής Μαραντίνης και φυσικά ο σύντροφός της Δημήτρης Κοργιαλάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Espresso

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης