Για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τη Δέσποινα Βανδή, τον Φοίβο, τον Νίκο Καρβέλα αλλά και τον καλό του φίλο Δημήτρη Μητροπάνο, μίλησε ο Λάκης Παπαδόπουλος στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη:
«Ο Χατζηγιάννης, στη συνέχεια της καριέρας του, έδειξε ότι δεν είχε ανάγκη πια κανέναν, και τα κατάφερε, κάνοντας ωραία τραγούδια. Θα μπορούσε να το κάνει πιο συνεσταλμένα. Έδειξε μια έπαρση, φυσιολογική ενδεχομένως. Για μένα δεν είναι μόνο εμπορικός συνθέτης, αλλά και τραγουδιστής με ωραία φωνή». Ας μην ξεχνάμε πως πριν λίγα χρόνια φήμες μιλούσαν για “κόντρα” που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο καλλιτεχνών».

Για τη Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση: «Από τη Βανδή μου αρέσει το “Χριστούγεννα” και από τη Βίσση το “Δώδεκα”… και θεωρώ ότι ο Φοίβος και ο Καρβέλας έχουν ταλέντο, ειδικά ο δεύτερος με τον οποίο έχω συνεργαστεί… αν και γενικά δεν μου αρέσουν τα “γυαλιστερά” τραγούδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Δημήτρη Μητροπάνο: «Υπήρχε μια αγάπη μεταξύ μας, γιατί οι δυο μας δεν βιαστήκαμε να φτάσουμε στην κορυφή, μας ανέβασε ο κόσμος. Όπως και τον Πασχάλη Τερζή ή τον Βασίλη Καρρά. Στο τραγούδι “Για να σε εκδικηθώ” φάνηκε η μεγάλη αξία του Μητροπάνου, το εκτόπισμά του. Γιατί, αν και λαϊκός τραγουδιστής, ερμήνευσε μια καθαρά ροκ μπαλάντα».

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης