«Ζούσα όπως κάθε άνθρωπος της επαρχίας. Μεγάλωσα στα χωράφια. Κατέβηκα στα 22 μου στην Αθήνα όπου έκανα κάθε είδους δουλειά και κυνήγησα το όνειρό μου», δηλώνει ο Γιάννης Πλούταρχος και ξεκαθαρίζει πως χρέος του είναι να προστατεύει την οικογένειά του και όχι να προωθεί την δουλειά του φωτογραφίζοντάς την! Παράλληλα, μιλά για τις άγνωστες πτυχές του «καλύτερου παιδιού» της ελληνικής δισκογραφίας.

Μιλώντας σε ένθετο της εφημερίδας «Έθνος», ο γνωστός τραγουδιστής το λέει νέτα – σκέτα: «θεωρώ υποχρέωσή μου να προστατεύσω την οικογένειά μου. Να διαφημιστώ μέσα από τα παιδιά μου; Πάμε καλά;», λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως υπάρχει ένα όριο στο τι μαθαίνει το κοινό για κάποιον επώνυμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν προκαλώ, είναι συνειδητή επιλογή μου… Δεν νιώθω τόσο σημαντικός ώστε να βγαίνω διαρκώς και να απασχολώ την επικαιρότητα. Εμένα ο λόγος μου είναι τα τραγούδια μου», συνεχίζει ο Γιάννης, συμπληρώνοντας πως ουδέποτε είχε «αυλή» και θέλει να αποφασίζει μόνος του για τον εαυτό του.
Το «καλύτερο παιδί» της δισκογραφίας μιλάει και για τα πρώτα του βήματα. «Στο χωριό ήμουν πάντα το παιδάκι που τραγούδαγε. Το ήξεραν όλοι αυτό και με έβαζαν να τραγουδάω σε γάμους, βαφτίσια, γιορτές, ενώ όλοι οι άλλοι έπαιζαν τις αλάνες», εξομολογείται και συνεχίζει: «δεν νιώθω σταρ, αλλά είναι τόση η ευγνωμοσύνη γι’ αυτό που ζω που συμπεριφέρομαι πιο απλά απ’ ότι ο κόσμος σε μένα».

«Ζω στον δικό μου κόσμο», συνεχίζει ο Γιάννης και παραδέχεται ότι έχει ελαττώματα τα οποία και αναφέρει ευθαρσώς. Όπως λέει, είναι επιπόλαιος λόγω του αυθορμητισμού του, ξεχασιάρης σε βαθμό Αλτσχάιμερ και… έχει σπάνιες μεν αλλά πολύ δυνατές εκρήξεις!

«Είμαι μόνο με αυτή την γυναίκα! Πάω για βραβείο Γκίνες; Τόσα χρόνια με την ίδια γυναίκα… Αυτό κι αν λέγεται σήμερα παρακμή», λέει χαριτολογώντας για την σύζυγό του, Μαρία, για την οποία τονίζει πως εκείνος είναι ο άνδρας του σπιτιού. «Αν δεν ήταν η Μαρία νομίζω δεν θα είχαμε μία και το σπίτι θα ήταν κέντρο διερχομένων, στάση λεωφορείου “Πλούταρχος”», συμπληρώνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις μεγαλύτερες τρέλες του είναι να αλλάζει κουπ με ταχύτητα… φωτός, κάτι το οποίο αποδίδει στην προηγούμενη δουλειά του ως κομμωτής! «Μπορεί να ήμουν μες τις λάσπες, στα χωράφια, αλλά το μαλλί μαλλί! Στα 80’sνα δεις που ήταν πρότυπα ο Γαρδέλης και η φράντζα…», καταλήγει.

ΠΗΓΗ: Star

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης