Η παρουσιάστρια της εκπομπής του ALPHA «Σπίτι από την αρχή», Σίσσυ Φειδά, μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» και αποκάλυψε ότι πολλές φορές οι προσωπικές ιστορίες των ανθρώπων που επισκέπτεται για να τους αλλάξει το σπίτι την αγγίζουν και την κάνουν να κλάψει.

«Εμένα, προσωπικά, δεν μου αρέσει να δείχνω την ευαισθησία μου τη στιγμή που λυγίζω μπροστά στην κάμερα. Αλλά απέναντι σε τραγικές ιστορίες που βλέπουμε στη δουλειά… μόνον έχω κλάψει; Έχω πλαντάξει. Είναι δυνατόν να μη με αγγίζει αυτό το πράγμα; Η χειρότερη στιγμή νομίζω είναι όταν γυρίζεις στο σπίτι σου και σκέφτεσαι αυτά που έχεις ζήσει λίγες ώρες πριν. Η συγκίνηση είναι κάτι που με αφορά πολύ εσωτερικά. Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που και εμείς λυγίζουμε, θα το δείτε» δήλωσε η ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν παρέλειψε, βεβαίως, να μιλήσει και για τον Γιώργη Λαμπαθάκη που συμμετέχει στην εκπομπή, λέγοντας πως… έχει κάψει καρδιές.

«Μπαίνω στα μαγαζιά και μου μιλούν συνέχεια για τον Γιώργη και μου ζητούν το τηλέφωνό του. Μάλιστα, αστειευόμενη, τους απαντώ «τι έκπτωση θα μου κάνετε, για να σας πω;».

Διαβάστε επίσης: Τι μήνυμα στέλνει στον συμπαρουσιαστή της;
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης