Ο Αλέξης Κούγιας, μέχρι πρόσφατα συνήγορος της άλλοτε «κυρίας υπουργού», μιλάει για τη σημερινή της κατάσταση, αλλά και τους ξαφνικούς λόγους παραίτησής του από την υπόθεση στο περιοδικό Down Town της Κύπρου.

«Αν δεν είμαι μαζί με το παιδί μου, αν δεν μπορώ να το μεγαλώσω, να το φροντίσω, να του δείξω πόσο το αγαπώ, να το σφίξω στην αγκαλιά μου, δεν αξίζει να ζω. Είμαι ανάπηρη χωρίς το παιδί μου… Ζω μόνο για αυτό. Από την ημέρα εκείνη που το έφερα στη ζωή και το κράτησα στα χέρια μου αναπνέω μόνο για εκείνο, βλέπω μέσα από τα μάτια του. Από εκείνη την ημέρα δεν υπήρξε ούτε ένα λεπτό που να αφήσω κάποιον να έχει επαφή με το παιδί μου, να το αγγίξει, να το φροντίσει. Ήταν η μόνη μου έγνοια, κάθε λεπτό της ημέρας. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι με το παιδί μου, να μπορέσω να το ξαναδώ, να το κρατήσω στην αγκαλιά μου. Δεν έχει νόημα η ζωή μου διαφορετικά, δεν θέλω να ζω…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγια της Βίκυς Σταμάτη Τσοχατζοπούλου, της γυναίκας που είδε τη ζωή της να αλλάζει δραματικά από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν εκείνη και ο σύζυγός της βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα δικαστικό οικονομικό σκάνδαλο, το μεγαλύτερο των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα -όπως έχει χαρακτηριστεί κατά καιρούς από δημοσιογραφικούς, πολιτικούς αλλά και δικαστικούς κύκλους- το οποίο και συντέλεσε στο να προφυλακιστούν.

Γιατί παραιτηθήκατε, από την υπεράσπισή της κ. Σταμάτη;…

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης