Ο τραγουδιστής του άκρως επιτυχημένου γκρουπ «Maroon 5» πόζαρε γυμνός για χάρη της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού «Cosmopolitan» για το τεύχος Φεβρουαρίου και μάλιστα το έκανε για καλό σκοπό.

Αν και μερικοί διάσημοι άνδρες το έκαναν με δυσκολία, ο Levine με πολλή άνεση και τεράστιο χαμόγελο φωτογραφήθηκε γυμνός, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στηρίξει το έργο του «Everyman Charity» και να προτρέψει το ανδρικό κοινό να εξετάζεται συχνά για προστάτη και καρκίνο των όρχεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο frontman του συγκροτήματος εμφανίζεται στο αφιέρωμα που κάνει το περιοδικό όπως τον γέννησε η μαμά του, με μερικά τατουάζ και δύο γυναικεία χέρια να καλύπτουν το επίμαχο σημείο…

Σε ερώτηση για το αν αισθάνθηκε ή όχι άβολα την ώρα της φωτογράφισης, ο ίδιος απάντησε γελώντας: «Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου γυμνός. Μάλιστα, συχνά πολλοί δικοί μου άνθρωποι με φέρνουν σε δύσκολη θέση, γιατί μου λένε ότι δεν είναι πρέπον να κυκλοφορώ τόσο γυμνός, αλλά ζω στην Καλιφόρνια που έχει συνέχεια ζέστη, γιατί λοιπόν να μην το κάνω;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον Ben Riggot, ενώ στο εξώφυλλο του περιοδικού ποζάρει η Kelly Osbourne.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης