Η Gwyneth Paltrow αποφάσισε να βγάλει στο «σφυρί» ένα φόρεμα, με το οποίο πήγε σε απονομή των Όσκαρ, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η ηθοποιός δώρισε στο All in Challenge το φόρεμα που είχε βάλει τη βραδιά των Όσκαρ των 2000. Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, στην οποία συμμετέχουν πολλοί celebrities, συγκεντρώνονται χρήματα για την παροχή τροφίμων σε οικογένειες που έχουν επηρεαστεί από την πανδημία του κορωνοϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ανάρτηση στο Instagram η Gwyneth Paltrow αναφέρει πως το φόρεμα αυτό -δημιουργία του Calvin Klein- έχει συναισθηματική αξία για την ίδια. Όμως στο παρελθόν το έχει συμπεριλάβει στις χειρότερες εμφανίσεις που έχει κάνει στα Όσκαρ. Το 2013, σε άρθρο της, η ηθοποιός είχε αναφερθεί στις καλύτερες και τις χειρότερες στιλιστικές επιλογές της στο κόκκινο χαλί.

Τώρα πάντως, στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, «διαφήμισε» το φόρεμα λέγοντας πως είναι αυτό που φόρεσε στα Όσκαρ μία χρονιά μετά τη βράβευσή της για τον ρόλο της στον «Ερωτευμένο Σαίξπηρ». Σημείωσε ακόμα πως το στιλ του φορέματος είναι από τα τέλη της δεκαετίας του ’90, που έχει επιστρέψει στη μόδα.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης