Μάλλον έχει πέσει «θρήνος» στις κοπέλες στο άκουσμα της είδησης ότι ο Τζάστιν Μπίμπερ μπήκε φυλακή. Τόσο οι πρώην και νυν κοπέλες του αλλά και οι φίλες του, έσπευσαν να συμπαρασταθούν αλλά και να υποστηρίξουν τον άτακτο ποπ σταρ.

Σαράντα οκτώ ώρες πριν τον συλλάβουν για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ, ο Τζάστιν Μπίμπερ είχε βρεθεί στο strip club «King of Diamonds» και άνοιξε την καρδιά του στην στρίπερ Κάρμεν Ορτέγκα για 90 ολόκληρα λεπτά. Και της μίλησε για πολλά πράγματα: από την πίεση που του ασκούν τα media μέχρι τη Σελένα Γκομέζ αποκαλύπτοντας ότι δεν είναι πια μαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ορτέγκα που πέρσι σχετιζόταν με τον σούπερ σταρ μπασκετμπολίστα του NBA, Λεμπρόν Τζέιμς τον υποστήριξε. «Είναι ένας φυσιολογικός τύπος που νιώθει υπερβολική πίεση από τα media. 

Ποιος 19χρονος με τα λεφτά που έχει δεν θα έκανε ακριβώς ό,τι κάνει εκείνος; Δεν θα ήθελε να παρτάρει με μοντέλα και να διασκεδάσει στα γενέθλια ενός φίλου σε strip club;».

Σε ρόλο καλοπληρωμένου δικηγόρου η 30χρονη Κάρμεν τόνισε ότι είναι πολύ άσχημο να σε παρουσιάζουν συνέχεια σαν το κακό παιδί. Αν και δεν συμφωνεί με όλα αυτά που έχει κάνει τελευταία, ωστόσο δεν θεωρεί ότι είναι εκτός ελέγχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποκάλυψε, ακόμα, ότι μέσα στο κλαμπ ήταν κύριος, όπως και η παρέα του. «Και δεν έπαιζαν ναρκωτικά. Έπινε συνέχεια Red Bull».

Τέλος, του έδωσε μια συμβουλή: «Να απολαμβάνει τη στιγμή και το παρόν και να μην σκέφτεται πολύ». 

Αυτό φαίνεται σκέφτηκε και ο Μπίμπερ… που δε φανταζόταν όμως αυτή την κατάληξη!

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης