Παράπλευρη απώλεια στα βαριά πρόστιμα που επέβαλλε το ΕΣΡ στο Star για την Πετρούλα, φαίνεται πως ήταν η Αφρούλα η οποία εξαφανίστηκε από το extreme δελτίο καιρού του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς εν μία νυκτί.

Η – κατά κόσμον – Χρίσλα Μίσχου μιλώντας στο στο ένθετο «Piazza» της εφημερίδας VETO αποκάλυψε τι έγινε και δεν συνέχισε με το σταθμό και μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η σύμβασή μου τελείωσε τον Απρίλιο. Σταμάτησα λίγο νωρίτερα γιατί επιβλήθηκε το πρόστιμο από το Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο στην Πετρούλα. Μου είπαν ότι επειδή θα δώσουν πολλά χρήματα, δεν μπορούσαν να πληρώνουν κι άλλο άτομο. Μου εξήγησαν, επίσης, ότι η Πετρούλα θα συνεχίσει γιατί έχει συμβόλαιο. Αν της το έσπαγαν θα έπρεπε να την αποζημιώσουν. Δεν απέκλεισαν, όμως, το ενδεχόμενο, αν το χειμώνα συνεχιστεί ο καιρός, να είμαστε και πάλι μαζί. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει ο καιρός ως έχει. Μπορεί να σταματήσει και η Πετρούλα και να την χρησιμοποιήσουν σε κάποιο άλλο πρόγραμμα».

Όμως, η Χρίσλα δεν απογοητεύτηκε. Όπως δήλωσε τη νέα σεζόν ετοιμάζει επαγγελματικό –και μάλιστα διπλό- comeback, τηλεοπτικό και κινηματογραφικό. «Θα παίξω στην σειρά του Mega “Πολυκατοικία”. Ο Βασίλης Θωμόπουλος, ο σκηνοθέτης με διάλεξε. Είδε το βιογραφικό μου, θεώρησε ότι μου ταιριάζει ο ρόλος και με πρότεινε. Υποδύομαι μια δασκάλα χορού και παίζω με τη Βασιλική Ανδρίτσου. Ακόμη έχω ένα ρόλο και στην κινηματογραφική ταινία του Ομηρου Ευστρατιάδη «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 4». Υποδύομαι μια μαθήτρια».

Η Χρίσλα δεν δίστασε να χτυπήσει ακόμη και την πόρτα της Ελένης Μενεγάκη και να της προτείνει συνεργασία. «Έχω επικοινωνήσει με την παραγωγή της Ελένης Μενεγάκη. Εγώ έκανα την κρούση. Έστειλα το βιογραφικό μου, πήρα και τηλέφωνο. Μου είπαν να τους προτείνω ιδέες. Με την Ελένη δεν μίλησα. Δεν ξέρω αν έχει επιλέξει άτομα. Νομίζω ότι χρειάζεται άλλα δύο. Μακάρι να είμαι ανάμεσα σε αυτά. Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να δουλέψω με την Ελένη. Μου αρέσει όπως παρουσιάζει την εκπομπή. Αυτό που τους πρότεινα, το είχα κάνει όταν δούλευα στο TRT στο Βόλο. Παρουσίαζα γεγονότα από τα περιοδικά με σατιρικό τρόπο. Στην Ελένη θα μου άρεσε να παίρνω μέρος και στη γυμναστική και γενικώς να πετάω ατάκες, ως συμπαρουσιάστριά της. Μόνο που το σκέφτομαι πεθαίνω στο γέλιο. Είμαι αλέγκρα. Νομίζω ότι ταιριάζω στην εκπομπή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Χρίσλα, με διαφορά… στήθους κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο βίντεο κλιπ των Enigma υπερνικώντας τα μοντέλα. Άλλωστε στη μεγάλη μάχη που έδωσε πριν μερικά χρόνια με τη νευρική ανορεξία βγήκε νικήτρια. Αυτό το διάστημα συνδυάζει εργασία και χαρά αφού εμφανίζεται «live» σε μαγαζιά της επαρχίας παρουσιάζοντας τον δικό της καιρό, σε standup comedy.

Και παρά το υπερφορτωμένο πρόγραμμά της, μέσα σε όλα, ήρθε και ο «φτερωτός θεός» Έρωτας να της αναστατώσει τη ζωή. «Έχω την παρέα μου. Δεν είναι γνωστός. Τον λένε Νίκο και είναι τραγουδιστής. Τώρα κάνει κάποιες εμφανίσεις εκτός Αθηνών. Είμαστε μαζί ένα μήνα. Καλό είναι αυτό. Τώρα το καλοκαιράκι να ανέβει και λίγο η διάθεσή μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης