Σε ένα είδος αυτοκριτικής προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία παραδέχθηκε πως υπάρχουν κάποια κακώς κείμενα στον χαρακτήρα της τα οποία θέλει να αλλάξει…

«Δουλεύω κάποια πράγματα. Ήθελα πάρα πολύ να δουλέψω την ανασφάλειά μου και το έχω καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Ή κάποιες φορές μιλούσα χωρίς να σκεφτώ πριν. Δεν το κάνω πια» δήλωσε η ξανθιά παρουσιάστρια στο «Celebrity».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, αναγνώρισε πως έχει μερίδιο ευθύνης για τις αποτυχημένες σχέσεις που έχει κάνει κατά καιρούς.

«Δεν μου έχουν πάει και τόσο ρόδινα τα πράγματα με τα προσωπικά μου στο παρελθόν. Δεν είχα και καμιά ιδιαίτερα μακροχρόνια σχέση. Ήμουν σε μια πολύ μεταβατική περίοδο. Κάποιες φορές μπορεί να γινόμουν λίγο πιεστική, κάποιες άλλες πιο αγχωτική ή πιο αδιάφορη. Όντως έχω κάνει λάθη και έχω μάθει απ’ αυτά».

Όσον αφορά στη δημοσιοποίηση της προσωπικής της ζωής, ανέφερε: «Δεν έχω στήσει ποτέ παπαράτσι φωτογραφία με τη σχέση μου, δεν μιλάω ποτέ ανοιχτά για τη σχέση μου, δεν έχω εκθέσει ποτέ τον άνθρωπό μου. Καθένας μπορεί να τα λέει διαφορετικά. Τώρα, αν πας στη Μύκονο και βγεις στα σοκάκια, εννοείται πως εκεί ξέρεις ότι θα έχει φωτογράφους. Συνειδητά πας με τον σύντροφό σου εκεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης