Οι απαιτήσεις μιας ντίβας!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011, 21:01
Οι απαιτήσεις μιας ντίβας!
Είναι γνωστό ότι η Amy Winehouse έχει πολλές ιδιοτροπίες και απαιτήσεις! Τι έχει ζητήσει για να έρθει στη χώρα μας; Διαβάστε και θα καταλάβετε:

Σύμφωνα με την Espresso η Amy Winehouse θέλει ειδικά μελετημένο καμαρίνι που πρέπει να είναι βαμμένο σε απαλό οικολογικό χρώμα, ενώ θέλει ο χώρος της να διαθέτει απαραιτήτως τζακούζι, ενώ για τον φωτισμό -εκτός των άλλων- έχει ζητήσει και πολλά κεριά.

Για την αναζωογόνησή της στα διαλείμματα του σόου της έχει ζητήσει να έχει μαζί της μόνο πρόσωπα εμπιστοσύνης της και όχι με φαν της. Αναφορικά με το δωμάτιο όπου θα ξεκουράζεται, έχει ζητήσει να είναι τουλάχιστον 50 τετραγωνικών μέτρων και φωτεινό.

Μιλάμε ασφαλώς για σουίτα κεντρικού ξενοδοχείου, η οποία πάει «σετ» με ένα χλιδάτο μίνι βαν, με το οποίο θα κινείται εκείνη και όλη η συνοδεία της. Σημειώστε ότι στη λίστα των αρχικών απαιτήσεων για την εμφάνισή της στις 22 Ιουνίου στην Αθήνα αναφέρεται και ιδιωτική πισίνα με θέα, αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο ότι θα συνδυαστεί με τα must της αθηναϊκής παρουσίας της.

Εκτός από τους δικούς της σωματοφύλακες που θα τη συνοδεύουν στο ταξίδι και θα βρίσκονται το ξενοδοχείο, έχει ζητήσει και ενίσχυση με εγχώριους bodyguards, χωρίς όμως να έχει οριστεί ακόμη ο ακριβής αριθμός τους.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011, 21:43