Λογικά, θα το είπε πρώτα στον αγαπημένο της, πριν το ανακοινώσει δημοσίως.

Ο Flo RidaΗ Brandy, η οποία έχει σχέση με τον Flo Rida, θεώρησε σωστό να δημοσιοποιήσει τον έρωτά της για τον διάσημο rapper μέσω του προσωπικού της blog.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια παραδέχεται πως δεν θέλει να δεθεί με τον αγαπημένο της, καθώς φοβάται μήπως πληγωθεί, όμως σίγουρα θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί του.

Βασικά η νεαρή star φοβάται μήπως ο σύντροφός της την απατήσει και έτσι λοιπόν έγραψε: «Δεν έχει σημασία πώς γνωριστήκαμε, απλά γνωριστήκαμε. Δεν θέλω να λέω ότι είμαστε ζευγάρι. Μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι κάποιος στη ζωή μου για τον οποίο ενδιαφέρομαι πολύ, αλλά δεν πρόκειται να το σοβαρέψω όλο αυτό. Με κανέναν δεν το κάνω. Φοβάμαι να χαρίσω την καρδιά μου, τουλάχιστον προς το παρόν. Άνθρωποι που βρίσκονται στον χώρο της διασκέδασης, μπορούν να βρουν ό,τι θέλουν και όποτε θέλουν, αλλά καμιά φορά κάνουν και σοβαρές σχέσεις. Πρέπει να είσαι δυνατός και έτοιμος για αυτό. Αν δεν μπορείς να κάνεις σοβαρή σχέση, μη μου λες ότι μπορείς. Μη λες σε μια κοπέλα ότι είναι η σύντροφός σου και μετά βγαίνεις έξω και το παίζεις single. Δεν είναι καθόλου σωστό αυτό. Για αυτό φοβάμαι και εγώ. Σε παρακαλώ, μην το κάνεις. Αλήθεια, με φοβίζει πολύ, ειδικά τώρα και δεν μπορώ να δώσω την καρδιά μου. Δεν ξέρω πού μπορεί να βρω έναν καλό άνδρα».

Με αυτά τα λόγια, η Brady έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, κάτι ασυνήθιστο, μια και οι περισσότεροι celebrities, τέτοιου είδους λεπτομέρειες τις κρατάνε για τον εαυτό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης