Το δικό της δράμα ζει αυτές τις ημέρες η Μαρία Τζομπανάκη. Η ηθοποιός έχασε τον πατέρα της, Γιώργο, και είδε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της. Πατέρας και κόρη ήταν πολύ συνδεμένοι και ο Γιώργος Τζομπανάκης ήταν πάντα για τη Μαρία «το καλό της φιλαράκι».

Συζητούσαν όλα τα θέματα που την απασχολούσαν και μαζί μοιράζονταν τις χαρές και τις στενοχώριες της ζωής. Αλλά και εκείνος της είχε μεγάλη αδυναμία. Μοναδικό κορίτσι στην οικογένεια -τα άλλα τρία παιδιά του είναι αγόρια-, την καμάρωνε και τη θαύμαζε στον δρόμο που είχε επιλέξει στη ζωή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Άφησε πίσω μία γλύκα και εμείς αισθανόμαστε βαθιά ευγνωμοσύνη για όλα όσα μας δίδαξε για τις αξίες της ζωής», εκμυστηρεύθηκε η ηθοποιός συγκινημένη. Ο Γιώργος Τζομπανάκης ήταν πολύ αγαπητός άνθρωπος όχι μόνο στα Χανιά, απ’ όπου κατάγεται η οικογένεια, αλλά και σε όλη την Κρήτη. Οινοπαραγωγός στο επάγγελμα, θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους δοκιμαστές κρασιών.

Παράλληλα υπήρξε ένας αγωνιστής με μεγάλη φιλανθρωπική δράση. Στις δύσκολες ώρες που περνάει η οικογένειά του μετά το θλιβερό γεγονός όλοι οι συντοπίτες του αλλά και φίλοι από το εξωτερικό βρίσκονται στο πλευρό τους και δηλώνουν τη συμπαράστασή τους.

Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Κρήτη για να είναι κοντά στην μητέρα της και τα αδέλφια της. «Ήταν πολύ δεμένη με τον πατέρα της και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον χαμό του. Επειδή έχει πολλά βίντεο με εκείνον, τα βλέπει συνέχεια, γιατί θέλει να τον θυμάται όπως ήταν. Μιλάει συνέχεια για τον πατέρα της», αναφέρει στην εφημερίδα «Espresso» συνάδελφος της Μαρίας Τζομπανάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: “O Oρφέας είναι το δώρο της ζωής μου”
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης