«Κράμερ εναντίον Κράμερ» θα θυμίζει το σκηνικό σήμερα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, καθώς Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος αναμένεται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους για το διαχωρισμό της περιουσίας που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Σύμφωνα με την Espresso, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 ζητά να πωληθεί με πλειστηριασμό η βίλα των 1.000 τ.μ., καθώς μόνο έτσι θα μπορέσει να λάβει το μερίδιο που του αναλογεί και συγκεκριμένα το 25% από την αγοραστική της αξία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεύτερο αγκάθι οι καταθέσεις των δύο εκατ. ευρώ σε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της Αγγλίας, οι οποίες ήταν σχεδόν στο σύνολό τους οι αμοιβές από τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο εργάζεται. Από αυτές, ο Γιάννης Λάτσιος διεκδικεί το ένα εκατ. ευρώ καθώς υποστηρίζει ότι όλα αυτά τα χρόνια που κράτησε ο γάμος του με τη γνωστή παρουσιάστρια εκείνη δεν πλήρωνε ούτε ένα ευρώ για τα οικογενειακά έξοδα.

Πάντως, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε στην αγωγή του Γιάννη Λάτσιου με αιχμές, καταλογίζοντας στο πρόσωπό του αδιαφορία για τα παιδιά τους και λέγοντας πως όλο το καλοκαίρι τα είχε βάλει σε δεύτερη μοίρα.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης