«Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Γι’ αυτό να είστε σίγουροι. Κατ’ αρχάς αυτά που σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε αρέσουν πρώτα σε μας. Συνεπώς, πιστεύουμε ότι θα αρέσουν και στο κοινό, για το οποίο στόχος μας είναι να παραμείνει στην συχνότητα του STAR και να μην αλλάξει κανάλι» δήλωσε στην Πρωινή Μελέτη η Νικολέττα Ράλλη.

Η νέα οικοδέσποινα του μεσημεριανού του STAR αποκάλυψε ότι έκανε διακοπές, όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από τους υπευθύνους του καναλιού για ένα ραντεβού. «Είχα προαίσθημα ότι κάτι καλό θα μου συμβεί. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη, που αυτήν την περίοδο δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, παρά μόνο τη δουλειά μου. Δεν με απασχολεί τίποτε άλλο. Είμαι ερωτευμένη και έχω κάνει focus στη δουλειά!» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Νικολέττα, όμως, μίλησε και για τη συνάντησή της με την προκάτοχό της, Χριστίνα Λαμπίρη, από την οποία -όπως είπε- εντυπωσιάστηκε και μόνο από την εμφάνισή της. «Την είδα τις πρώτες ημέρες που ήλθα στο κανάλι. Δεν την είχα ξαναδεί από κοντά και εντυπωσιάστηκα από το πόσο όμορφη είναι. Πέρα όμως από αυτό, εγώ δεν χρειάστηκε να της πω τίποτα. Με κάλυψε απόλυτα τη στιγμή που μου ευχήθηκε καλή επιτυχία. Ό,τι χρειαστείς, θα είμαι εδώ, μου είπε στο τέλος η Χριστίνα».

Τέλος, η παρουσιάστρια αποκάλυψε τη συμβουλή που της έχει δώσει η οικογένειά της και ειδικότερα η μητέρα της: «Γενικά, η οικογένειά μου δεν θα με ευλογήσει και θα μου πει μόνο πόσο τέλεια ήμουνα και τέτοια πράγματα. Αλλά ειδικότερα η μητέρα μου μού έχει πει να κάνω αυτό που πιστεύω ότι είναι καλύτερο και αυτό σίγουρα δεν θα μου βγει σε κακό».

ΠΗΓΗ: Star

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης