Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της κόρης της Γ. Αγγελοπούλου

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013, 10:10
Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της κόρης της Γ. Αγγελοπούλου
Η Γιάννα Αγγελοπούλου πάντρεψε χθες στο Λονδίνο τη μοναχοκόρη της Καρολίνα με τον επί 10 χρόνια αγαπημένο της, τον επιχειρηματία Βασίλη Αμβροσίου.

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ορθόδοξο Ναό της Αγίας Σοφίας του Λονδίνου, σε μια σεμνή τελετή και σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η Καρολίνα Αγγελοπούλου, εμφανώς συγκινημένη, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας συνοδευόμενη από τον Θεόδωρο και τη Γιάννα Αγγελοπούλου, τους ανθρώπους που τη μεγάλωσαν και την ανέθρεψαν.Η είδηση παρέμεινε επτασφράγιστο μυστικό για 15 και πλέον ημέρες, αφού οι πρωταγωνιστές, η Καρολίνα και ο Βασίλης, θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τις κοσμικές συνάξεις και την περιττή δημοσιότητα.Παρόμοια εντολή, να μη διαρρεύσει η είδηση, είχε δώσει η Γιάννα Αγγελοπούλου και στους λίγους στενούς συνεργάτες της που τη συνόδευσαν στη βρετανική πρωτεύουσα, προκειμένου να βοηθήσουν στις πρακτικές λεπτομέρειες του μυστηρίου.

Λίγοι ήταν, άλλωστε, και οι καλεσμένοι στον γάμο - κυρίως στενοί συγγενείς και φίλοι των νεόνυμφων. Μεταξύ αυτών, η κυρία Μαρίκα Δασκαλάκη, μητέρα της Γιάννας και γιαγιά της Καρολίνας, τα αδέλφια της Καρολίνας, ο Παναγιώτης και ο Δημήτρης, καθώς και η Ελένη Δασκαλάκη, αδελφή της Γιάννας.

Η 29χρονη Καρολίνα Αγγελοπούλου έλαμπε στο ολόλευκο Valentino νυφικό της, δημιουργία του διάσημου σχεδιαστή επέλεξε και η μητέρα της, Γιάννα Αγγελοπούλου.

Την τελετή ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στο ξενοδοχείο «Rich» του Λονδίνου.

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο αποκλειστικά στο govastileto.

Διαβάστε επίσης:

Παντρεύεται η κόρη της Γ. Αγγελοπούλου

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013, 11:23