Είναι αλήθεια πως μόνο βουνό με βουνό δεν σμίγει και οι πρώην είναι καταδικασμένοι να συναντιούνται ακριβώς τη στιγμή που δεν το περιμένει κανείς.

Αυτό συνέβη και στον Ανδρέα Φουστάνο, ο οποίος είχε πάει στο κέντρο όπου τραγουδάει ο Γιώργος Τσαλίκης, για να διασκεδάσει, και μετά από λίγο στο ακριβώς δίπλα τραπέζι κάθισε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 3.30 περίπου κατέφθασε με τη λευκή του Porsche turbo ο Ανδρέας Φουστάνος στο «Caramela», συνοδευόμενος από πολύ όμορφη νεαρή κοπέλα. Εκείνη την ώρα, στην πίστα βρισκόταν η Έλενα Μεταξά, η οποία και τους καλώς όρισε στο μαγαζί. Στη συνέχεια απόλαυσε το πρόγραμμα του φίλου του, Γιώργου Τσαλίκη, και μετά από κάποια νοήματα που αντάλλαξαν θα πήγαινε στο καμαρίνι του με την παρέα του να τα πούνε λίγο πιο χαλαρά.

Σχεδόν την ώρα που ετοιμαζόταν ο Ανδρέας Φουστάνος να σηκωθεί από το τραπέζι του, συνοδευόμενος από τη φίλη του, με κατεύθυνση το καμαρίνι του Γιώργου Τσαλίκη, το ασημί smart cabrio της Νατάσας Θεοδωρίδου πάρκαρε έξω από το μαγαζί. Η τραγουδίστρια είχε μόλις αποφασίσει να πάει για ένα ποτό με λίγους και καλούς φίλους, μετά το τέλος του προγράμματός της στο «Άνοδος», όπου εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία φέτος.

Η συνάντηση ήταν πλέον αναπόφευκτη! Ο μετρ του μαγαζιού τούς οδήγησε στο ακριβώς δίπλα τραπέζι του πρώην συντρόφου της Νατάσας, που κατά… σύμπτωση ήταν το μόνο μπροστινό που ήταν κενό, περασμένες 6 τα ξημερώματα πια. Στο τετ α τετ που ακολούθησε μετά το πρώτο ξάφνιασμα και των δύο, αντάλλαξαν χειραψία, φιλήθηκαν σε απόλυτα χαλαρό κλίμα και είπαν δύο κουβέντες, ενώ όλο το μαγαζί τούς κοιτούσε αμήχανα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Νατάσα και η παρέα της κάθισαν στο τραπέζι τους και ο Ανδρέας Φουστάνος πήρε τον δρόμο για το καμαρίνι του Γιώργου Τσαλίκη.

Μετά τα πρώτα λεπτά αμηχανίας, ο Σάκης Αρσενίου τής έδωσε το μικρόφωνο και εκείνη ερμήνευσε την «κόκκινη γραμμή», καταχειροκροτούμενη από τους τυχερούς παρευρισκόμενους.

ΠΗΓΗ: nyxtobaths

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης