Η Victoria Beckham έκανε το όνειρο της πραγματικότητα! Φωτογραφήθηκε στο σπίτι της αξέχαστης σχεδιάστριας Coco Chanel, στη περίφημη σκάλα που καθόταν η Madame Chanel και «κατασκόπευε» το κοινό της.

Η Victoria πόζαρε μαζί με τον σχεδιαστή Karl Lagerfeld φορώντας μαύρα εσώρουχα και jumper για το γαλλικό περιοδικό ELLE.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η λεπτή μελαχρινή ντίβα δήλωσε: «Με τιμά το γεγονός ότι βρίσκομαι στο Παρίσι, αφού το γαλλικό στυλ είναι τόσο chic. Μερικές φορές αισθάνομαι κι εγώ σαν Γαλλίδα! Είμαι ενθουσιασμένη με τον Karl, έχω μεγάλο σεβασμό γι’ αυτόν, και τον βρίσκω τόσο ενθαρρυντικό». Στο πρώτο shooting, το εφαρμοστό μαύρο πουλόβερ που φορούσε ήταν Lanvin, τα εσώρουχα Eres, τα κοσμήματα Chanel ενώ το λουκ ολοκληρώθηκε με πανύψηλες μπότες Giuseppe Zanotti.

Στο μεταξύ ο Karl Lagerfeld που ήταν και ο φωτογράφος εξήρε την πρώην Spice Girl λέγοντας ότι «η Victoria έχει έμφυτη την αίσθηση του στυλ, και ξέρει τι είναι καλό γι’ αυτήν», ( σ.σ. η Madame Posh μπορεί να φωτογραφήθηκε στο σπίτι της θρυλικής Coco Chanel αλλά δεν πήρε κάτι από την φινέτσα της).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μαρία Σινιώρη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης