Το δημοσίευμα εφημερίδας που ανέφερε πως ο γιος της και η Αγγελική Ηλιάδη χώρισαν διέψευσε κατηγορηματικά η μητέρα του Κώστα Μηλιωτάκη.

Η Φανή Μηλιωτάκη, μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη». τόνισε πως το ζευγάρι παραμένει μαζί, μην κρύβοντας μάλιστα τον εκνευρισμό της με τις φήμες περί χωρισμού: «Τα παιδιά είναι μια χαρά, πραγματικά. Απλά (τα Μέσα) δεν έχουν με τι να ασχοληθούν» ανέφερε, προσθέτοντας: «Είναι δυνατόν τρελαμένοι και οι δυο τους από τόσες πρόβες να τρέχει ο ένας πίσω από τον άλλο; Αυτό δηλαδή τους ενόχλησε; Έλεος». Ωστόσο, σχετικά με τον γάμο του ζευγαριού, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 3 Ιουνίου, δηλωσε: «Είναι δυνατόν με τόση επαγγελματική πίεση να κοιτάνε τον γάμο; Αφού έτσι κι αλλιώς ζουν μαζί, γιατί να κάνουν πράγματα βεβιασμένα;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, χθες, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, η Αγγελική Ηλιάδη έγραψε στο twitter της: «Έφη, Φανή χρόνια πολλά μανούλες μου!», χαρακτήρισε δηλαδή μαμά της και την μητέρα του Κώστα Μηλιωτάκη, δίνοντας πιθανόν με αυτό τον τρόπο, τη δική της απάντηση στα δημοσιεύματα.

Πηγή: Yupi
Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης