H Tάμτα είναι μία δροσερή κοπέλα που έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων πάνω της, με το ταλέντο της, αλλά και με το ξεχωριστό της στιλ. Αυτό τον καιρό, εμφανίζεται μαζί με τον Σάκη Ρουβά στη «Θάλασσα» και, όπως είπε η ίδια, διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της.

Για ποιο πράγμα δεν βιάζεται όμως και θέλει τον χρόνο της; Δείτε τις απόψεις της γνωστής τραγουδίστριας για τις σχέσεις, τον γάμο, αλλά και για την απόκτηση ακόμη ενός παιδιού…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η έννοια του γάμου δεν έχει καταρριφθεί μέσα μου, είναι όμως κάτι που δεν σκέφτομαι καθόλου αυτή την περίοδο της ζωής μου. Και να υπήρχε κάποιος τώρα στη ζωή μου, δεν είμαι σε φάση για κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ αφοσιωμένη στη δουλειά μου και στην κόρη μου. Κάποια στιγμή και παιδιά θα ήθελα. Είμαι πολύ πιο σίγουρη για το ότι θέλω να κάνω ένα παιδί παρά για να παντρευτώ».

Όσο για τον Γρηγόρη Πετράκο, δήλωσε: «Νομίζω πως, όταν μία τέτοια μεγάλη σχέση τελειώνει, δεν μπορείς με αυτόν τον άνθρωπο μετά να έχεις πολλά πολλά για ένα διάστημα. Είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι και αγαπώ πάρα πολύ, μου έχει δώσει πολλά και στη δουλειά μου και στην προσωπική μου ζωή… Τον θεωρώ δικό μου άνθρωπο και ξέρω ότι θα είναι εκεί, αν χρειαστώ κάτι».

Άραγε, η Τάμτα είναι μόνη της αυτό τον καιρό; Η ίδια τόνισε: «Είμαι μόνη μου και είναι τέλεια. Δεν βιάζομαι καθόλου. Απολαμβάνω απολύτως την ελευθερία μου. Βγαίνω λίγο αρνητική προς τον άνδρα και τη σχέση. Έχω βγει από μία σχέση έξι ετών και θέλω λίγο τον χρόνο μου…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Τα μυστικά της σιλουέτας της Τάμτα

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης