Κλειώ Μπετσάκου

Είναι μόλις 25 ετών κι όμως έχει καταφέρει να γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ολόκληρου του πλανήτη μέσα σε κάτι περισσότερο από μία πενταετία. Ο λόγος για την Jennifer Lawrence ή αλλιώς το «χρυσό» κορίτσι του Χόλιγουντ, η οποία τα τελευταία τρία χρόνια είναι συνεχώς υποψήφια για τα βραβεία του αμερικανικού κινηματογράφου, αλλά και τις χρυσές σφαίρες. Αποκορύφωμα της καριέρα της ήταν το χρυσό αγαλματίδιο, το οποίο τελικά κατέκτησε το 2013 για την ερμηνεία της στην ταινία «Silver Linings Playbook».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και στα φετινά, ωστόσο, όσκαρ η ίδια είναι και πάλι υποψηφιότητα για την ταινία «JOY», στην οποία πρωταγωνιστεί, με πολλούς να υποστηρίζουν πως το όνομά της μπήκε μάλλον «άδικα» στη λίστα με τους υποψηφίους. Παράλληλα, τη στιγμή που ολόκληρη η showbiz και ο απλός κόσμος υποκλινόταν μέχρι στιγμής στα πόδια της, η ηθοποιός άρχισε να δείχνει (κατά αρκετούς) συμπεριφορά ντίβας, με αποκορύφωμα τις παρατηρήσεις σε δημοσιογράφο μετά την τελετή απονομής των χρυσών σφαιρών.

Πώς όμως ξεκίνησε το- μέχρι τώρα- cool και δυναμικό αυτό κορίτσι την καριέρα του; Η Lawrence γεννήθηκε στο Κεντάκι της Αμερικής και αποφοίτησε δύο χρόνια νωρίτερα από το λύκειο με άριστα. Η ίδια έπεισε τους γονείς της να τη στείλουν στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρο, που είχε από παιδί, δηλαδή να γίνει ηθοποιός. Το πρώτο πράγμα που έκανε μετακομίζοντας στο Big Apple ήταν να βρει έναν ατζέντη να τη βοηθήσει να μπει στη βιομηχανία, ενώ δεν παρακολούθησε ποτέ μαθήματα υποκριτικής…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης