Κατά μάνα κατά κύρη…

Κατά μάνα κατά κύρη…
H Ζέτα Μακρυπούλια έχει αναμφισβήτητα ένα πολύ όμορφο πρόσωπο. Η ίδια όμως άργησε να το καταλάβει, όπως εξομολογείται σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Psychologies».

«Το ότι έχω ένα όμορφο πρόσωπο το κατάλαβα μάλλον σε μεγάλη ηλικία. Ακόμα και μετά το πρώτο μου σίριαλ, δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία στην εικόνα μου. Με τα χρόνια άρχισα να το αντιλαμβάνομαι, μου το έλεγαν οι άλλοι. Τώρα πια φροντίζω τον εαυτό μου, για να έχω πρώτα μια υγιή εμφάνιση, με καλή διατροφή και γυμναστική».

Βέβαια, τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς, όπως λέει και ο σοφός λαός «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει».
«Η μητέρα μου είναι από τις γυναίκες που περιποιούνται τον εαυτό τους. Τη χάζευα όταν βαφόταν και χτενιζόταν, αλλά δεν αγωνιούσα να το κάνω κι εγώ… Δεν θυμάμαι να έδινε ιδιαίτερη βάση στην εμφάνισή μου, την ενδιέφερε ο χαρακτήρας μου. Επειδή δουλεύω από 13 ετών, χρησιμοποίησα από νωρίς καλλυντικά κι αυτό που θυμάμαι έντονα από τότε είναι η διαδικασία του ντεμακιγιάζ. Μου την επέβαλε η μητέρα μου, ως κανόνα. Όσο κουρασμένη και αν ήμουν, έπρεπε να ξεβαφτώ. Και αυτό κάνω μέχρι σήμερα» είπε χαρακτηριστικά.

Πότε, όμως, αισθάνεται όμορφη η Ζέτα Μακρυπούλια; «Όταν είμαι διακοπές, όταν έχω κοιμηθεί, όταν είμαι ήρεμη και ψυχολογικά είμαι καλά» δήλωσε.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012, 14:47