Κρατώντας ένα ποτήρι με κόκκινο κρασί στα χέρια (το οποίο δεν άφησε ούτε στιγμή) η Ευγενία Μανωλίδου ξαπλωμένη σε ένα ανάκλιντρο, έπινε και εξομολογούνταν τα πάντα στην εκπομπή «Life Style». Και εκεί που βλέπαμε την παρουσιάστρια – μουσικό, σε απίστευτα χαλαρή διάθεση, άρχισε να κλαίει μπροστά στα έκπληκτα μάτια του δημοσιογράφου! Αιτία της… συγκίνησης, ήταν η… μουσική… 

«Να σου πω κάτι, όταν είσαι επάνω στη σκηνή, έχει τόσα φώτα που δεν έχει σημασία πόσα άτομα έχε από κάτω. Το χειροκρότημα μετράει…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί, η Ευγενία Μανωλίδου, άρχισε να κλαίει, ενώ ο δημοσιογράφος προσπαθούσε να τη συνεφέρει…

Η παρουσιάστρια υποστήριξε συγκινημένη, πως η μουσική της έγινε γνωστή, λόγω του παιχνιδιού «Η Στιγμή της Αλήθειας».

Όταν… συνήλθε, πήρε πάλι το ποτήρι με το κρασί στο χέρι, άρχισε να πίνει και να μιλάει για το παιχνίδι που την έκανε γνωστή, λέγοντας πως είναι υποτιμημένη ως μουσικός και υπερεκτιμημένη ως παρουσιάστρια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε αυτόν τον κόσμο ισχύει το άμα θέλω να σε βρίσω χίλιες αφορμές σου βρίσκω. Με ξένισε πάρα πολύ όλη αυτή η μανία που παρουσιάστηκε γύρω από το πρόσωπό μου. Εγώ τουλάχιστον ουσιαστικά και όχι συνειδητά δεν προκάλεσα όλη αυτή την αντίδραση».

Ήταν η πρώτη φορά που είδαμε την Ευγενία Μανωλίδου τόσο χαλαρή και τόσο… star.

«Έπαιζε» με την κάμερα, χόρευε, έβγαζε το παλτό με… χάρη και κοιτούσε το φακό με ύφος… σέξι. Καμία σχέση δηλαδή με την Ευγενία που ξέραμε.

«Δεν έπαθα και την πλάκα μου όταν τον είδα, όμως με κατέκτησε, το δούλεψε πολύ». 

Αυτά είπε για τον μπουμπούκο της, Άδωνη Γεωργιάδη, με τον οποίο θα παντρευτεί μέσα στο καλοκαίρι.

Παντρεμένη με το βουλευτή του ΛΑΟΣ, όπως υποστήριξε, θέλουν να τη δουν και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, με τον πρώτο της σύζυγο, Θεόδωρο Μανωλίδη.

Όσο για το παιχνίδι «Η Στιγμή της αλήθειας 2», η παρουσιάστρια δήλωσε πως θα ήθελε να το παρουσιάσει, αν και δεν της το έχουν προτείνει ακόμη. 

Όσο για το… ξεφάντωμά της στην πρεμιέρα των Onirama, όπως είδαμε στα πλάνα αλλά και τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, με την μπουμπούκα και τον μπουμπούκο σε μεγάλα κέφια και τρελά ερωτευμένους, δήλωσε πως εκείνο το βράδυ πέρασε υπέροχα και είχε 15 ολόκληρα χρόνια να διασκεδάσει τόσο πολύ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης