Για τέσσερις μήνες η Kylie Minogue διέψευδε τις φήμες που την ήθελαν να έχει επανασυνδεθεί  με τον πρώην αγαπημένο της Olivier Martinez, λέγοντας ότι πλέον είναι απλά φίλοι. Ωστόσο, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες μόνο «φιλικές» δεν φαίνονται!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ποπ τραγουδίστρια «πιάστηκε» σε οικογενειακό τραπέζι με τους γονείς της αλλά και τον Olivier, γεγονός που αποδεικνύει ότι τα πράγματα είναι μάλλον σοβαρά μεταξύ τους.

Τον Φεβρουάριο το ζευγάρι χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης επειδή, όπως φημολογούνταν, ο γοητευτικός Γάλλος ηθοποιός έκανε «αταξίες». Μεγάλο πλήγμα και για τους δύο ήταν η σοβαρή αρρώστια που πέρασε η Minogue. Έπασχε από καρκίνο του μαστού και προτίμησε να κάνει την απαιτούμενη θεραπεία στο Παρίσι για να είναι κοντά στον αγαπημένο της. Ακόμα και όταν χώρισαν, η Αυστραλή τραγουδίστρια δήλωσε ότι πάντα θα είναι ευγνώμων στον Olivier για τη συμπαράστασή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως,τον τελευταίο καιρό, οι δυο τους έχουν έρθει πιο κοντά γιατί, όπως λέγεται, ο Γάλλος ηθοποιός κάνει κινήσεις για επανασύνδεση, οι οποίες μάλλον «πιάνουν τόπο» στην καρδιά της Kylie.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης