Μόνο τα καλύτερα είχε να πει ο Λευτέρης Λαζάρου για την Ευγενία Μανωλίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «People», όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Άψογη επαγγελματίας, πάντοτε μας συμβούλευε σε κάθε μας βήμα και μας προστάτευε, αφού είναι πιο έμπειρη από εμάς. Όλα αυτά που άκουγα πιο πριν, ότι είναι «παράξενη», «περίεργη» και διάφορα άλλα, δεν ισχύουν».

Ο επιτυχημένος σεφ, που συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του reality μαγειρικής, μίλησε και για την προσωπική του ζωή, για τον χαμό του πατέρα του και τα παιδιά του.

Ο πατέρας σας καμάρωνε για σας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ναι, του άρεσε πολύ που ο γιος του ασχολιόταν με τη μαγειρική, αν και με έμαθε λίγα πράγματα, αφού έφυγε από τη ζωή μόλις στα 56 του. Με τον πατέρα μου είχαμε άψογη σχέση, αλλά δυστυχώς τον έχασα πολύ νωρίς».

Σας πόνεσε ο χαμός του πατέρα σας;

«Σίγουρα με πόνεσε, όμως, για να είμαι ειλικρινής, δεν το θυμάμαι. Έχουν περάσει τόσα πολλά χρόνια από τότε, που το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η φυσιογνωμία του, οι μυρωδιές και οι γεύσεις που έφτιαχνε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσωπική σας ζωή δεν επηρεάστηκε καθόλου από τη δουλειά σας;

«Μου λείπει πάρα πολύ ο γιος μου, Νίκος, ο οποίος ζει μόνιμα στην Αγγλία και δεν μπορώ να τον βλέπω συχνά. Αυτό με στενοχωρεί πάρα πολύ. Κατά τα άλλα, έχω μια σύζυγο η οποία με αντέχει, λόγω της δουλειάς,, δύο κόρες, την Ηλέκτρα, 20, και τη Δανάη, 17. Όταν πάω στο σπίτι, μετά τη 1.00 το βράδυ, είναι άκρα του τάφου σιωπή. Κοιμούνται όλοι. Αφού, να φανταστείς, λέω πάντα ότι: “Έβλεπα τα παιδιά μου να μεγαλώνουν πάνω στο κρεβάτι, κατά μήκος”. Δεν ξέρω το ύψος τους, μόνο το μήκος τους, γιατί πάντα όταν γύριζα κοιμούνταν».

Διαβάστε επίσης: Λευτέρης Λαζάρου: «Έχω ένα εκπληκτικό διαζύγιο»
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης