Για ποιον άραγε είπε αυτήν την ατάκα ο βραβευμένος chef Λευτέρης Λαζάρου; Κάπου πάει ο νους μας…

Φέτος είναι κριτής στον διαγωνισμό μαγειρικής-reality show του MEGA, «Master Chef», και επομένως ο κύριος «Βαρούλκο», θέλοντας και μη, θα απασχολήσει τα media. Ήδη έκανε κάποιες δηλώσεις για το ξεκίνημα της εκπομπής στο δελτίο του STAR.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γενικά, εμείς οι μάγειρες έχουμε πολυφωτογραφηθεί. Άλλοι γίναμε σταρ, άλλοι μείναμε ταπεινοί. Αυτή η δουλειά έχει τρομερές δυσκολίες. Εγώ τα παιδιά μου δεν τα είδα να μεγαλώνουν. Τα μετρούσα στο κρεβάτι πριν κοιμηθούν. Είναι δύσκολο να πω πόσα χρόνια είμαι chef, ξέρω, όμως, ότι δουλεύω ως μάγειρας 40 χρόνια και κάτι παραπάνω. Έδωσα στον κόσμο αγάπη και τώρα μου την ανταπέδωσαν».

Για την Ευγενία Μανωλίδου είπε: «Δεν ξέρω τις προηγούμενες δουλειές της Ευγενίας. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι είναι αντράκι. Έχω διαπιστώσει ότι είναι ένας γλυκός άνθρωπος, μια καλή φίλη. Πιστεύω ότι και οι τρεις μας κάνουμε καλά τη δουλειά μας, για να μην πω τέσσερις, γιατί η Ευγενία κάνει κάτι ξεχωριστό. Είμαστε μια δεμένη παρέα, και προσωπικά ήξερα από την αρχή πως θα συμβεί αυτό το δέσιμο».

Για την εμπειρία του στο «Master Chef» είπε: «Για μένα ήταν η πρώτη φορά που έκανα τηλεόραση. Περάσαμε πολύ ωραία και, αν είναι έτσι, θέλω να ξανακάνω. Τα πράγματα ήταν πολύ γλυκά και περάσαμε πολύ όμορφα. Η παρέα είναι πολύ καλή. Η τηλεόραση μου έδωσε καινούργιους και αγαπημένους φίλους. Το “Master Chef” έχει να κάνει με νέα παιδιά. Έχω ιδιαίτερη ευαισθησία στα νέα άτομα και δεν έχω πέσει έξω στο γεγονός ότι προσπαθούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης