Ο 25χρονος Κύπριος τραγουδιστής, που κατάφερε να ανατρέψει τα προγνωστικά στον 56ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα που θα τον βρει να ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με το καινούργιο του CD.

Είναι αλήθεια ότι σκέφτηκες να ακυρώσεις τη συμμετοχή σου;

Ναι, γιατί υπήρχαν στιγμές που αισθανόμουν ότι υπήρχε πολλή πίεση. Έβλεπα ότι το τραγούδι μας δεν είχε πείσει πολύ κόσμο στην αρχή και από την άλλη συνειδητοποιούσα ότι οι παροχές που μου δίνονταν, εξαιτίας την οικονομικής κρίσης, ήταν ελάχιστες. Αλλά, όταν ένιωσα ότι λύγιζα, κοίταξα ακόμα πιο βαθιά το νόημα του τραγουδιού μας, που λέει πως όσες φορές πέφτεις, άλλες τόσες πρέπει να σηκώνεσαι, και έλεγα στον εαυτό μου «πρέπει να συνεχίσεις». Αν σταματούσα, θα ήμουν ο πρώτος προδότης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι σε έκανε να δακρύσεις πάνω στη σκηνή στον τελικό;

Η μουσική είναι μια τέχνη που γίνεται τέχνη, όταν μπαίνει μέσα η ψυχή. Όταν απουσιάζει αυτός ο παράγοντας, τότε γίνεται απλά μια αριθμητική πράξη. Από την πρώτη νότα που άρχισε να παίζει, βλέποντας παράλληλα τις ελληνικές σημαίες να κυματίζουν, ήθελα -ξέροντας παράλληλα ότι ήταν μια ευκαιρία που μου δίνεται για πρώτη φορά στη ζωή μου- να φτάσει η φωνή μου μέχρι τον Θεό.

ΠΗΓΗ: Ok

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης