Η Μαριάντα Πιερίδη παραδέχτηκε τον έρωτα της με το αυτοκίνητό της, το οποίο δεν είναι άλλο από το πιο έξυπνο, το πιο στιλάτο και το πιο μικρό αυτοκίνητο της πόλης smart.

Η γνωστή τραγουδίστρια δηλώνει φανατική και λέει χαρακτηριστικά: «Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το γκρι. Γενικώς, από τα ρούχα μέχρι τα αυτοκίνητα. Λογικό δεν είναι να πάρω και το Smart στο χρώμα μου; Το συγκεκριμένο μάλιστα είναι μια ειδική έκδοση που λέγεται Grey Style και είναι super. Είναι σε ματ, -όοοοοχι δεν είναι αυτοκόλλητες μεμβράνες αλλά έτσι βγαίνει από το εργοστάσιο – και έχει κίτρινα details που κάνουν ωραία αντίθεση. Οι καθρέφτες που είναι βαμμένοι κίτρινοι πετάγονται σαν αφτάκια…Το μόνο που με χαλάει είναι πως δεν είναι η έκδοση Turbo. Το επόμενο όμως θα είναι.Γενικώς το πατάω… Όσο παίρνει βέβαια…»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι αρκετά γκαζιάρα, αφού έχει πιάσει τα 210 χλμ/ώρα, αλλά δεν είναι νευρική στο τιμόνι: «Η μεγαλύτερη ταχύτητα που έχω πιάσει είναι 210 χλμ/ώρα. Φυσικά όχι με το Smart αλλά με BMW X5. Στο δρόμο δεν είμαι και η πιο ήρεμη οδηγός στον πλανήτη. Μάλλον είμαι τσαμπουκαλού. Αλλά γενικώς παίρνω θάρρος όταν έχω δίπλα μου και τον Δημήτρη…»

Και προσθέτει: «Έχω μια σχέση love & hate με τα αμερικάνικα αυτοκίνητα. Για παράδειγμα δεν μου αρέσει η Corvette. Αλλά λατρεύω το Cadillac Escalade.. Μου αρέσουν τα ογκώδη αυτοκίνητα Όπως και οι αντίστοιχοι άντρες…»

Περί ορέξεως…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης