Ο Αλέξης Κωστάλας ήταν καλεσμένος το απόγευμα της Παρασκευής στην Ευγενία Μανωλίδου.

Ο κριτής του «Dancing With The Stars» μόλις αντίκρισε την Ευγενία της εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά για την πρόσκληση που του έκανε να έρθει στην εκπομπή της. Σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο βαθμολογεί τους διαγωνιζόμενους αλλά μίλησε και για το αν υπάρχει κάτι που τον εκνευρίζει στον κόσμο, αφού θεωρείται μια φυσιογνωμία πολύ ήρεμη κι ευγενική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν μου έκαναν την πρόταση να γίνω κριτής σε αυτό το σόου το πρώτο πράγμα που είπα όταν με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή και θα αστειεύονται. Μου φαινόταν πολύ περίεργο που με σκέφτηκαν, γιατί το όνομά μου είναι απόλυτα συνδεδεμένο τόσα χρόνια με την ΕΡΤ. Είμαι ευτυχισμένος στην ΕΡΤ και δε με απασχολούσε τίποτα άλλο. Η πρόταση έγινε πολύ απλά, χωρίς πολλές λεπτομέρειες, εντελώς ξεκάθαρα, πράγμα που μου άρεσε πολύ. Στην αρχή το σκέφτηκα πολύ γιατί δεν ήξερα αν θα μπορέσω εγώ ο ίδιος να ανταποκριθώ σε κάτι τέτοιο. Γιατί ως γνωστόν, τόσα χρόνια παρουσιάζω στην ΕΡΤ καλλιτεχνικό πατινάζ και δεν είχα γνώσεις για τους Ballroom χορούς. Με άγχωνε και ακόμα με αγχώνει το γεγονός ότι πρέπει να κρίνω τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων, γιατί το τι είναι “ωραίο” ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο», είπε ο Αλέξης Κωστάλας.

Ο τρόπος που βαθμολογούν οι κριτές, είναι ένα θέμα το οποίο έχει απασχολήσει αρκετά κι έτσι ο γνωστός εκφωνητής της ΕΡΤ δε μπορούσε να μην πει την άποψή του: «Δεν είναι καθόλου εύκολο να πεις τη γνώμη σου. Πριν αυτό που έχεις να πεις, το σκέφτεσαι πολύ καλά. Δεν σας κρύβω ότι πολλές φορές όταν κάνω αναμετάδοση καλλιτεχνικού πατινάζ, έχω εκνευριστεί πάρα πολύ με τις βαθμολογίες που έχουν βάλει οι κριτές σε κάποιους διαγωνιζόμενους. Πώς είναι δυνατόν να μεταφράσεις την προσπάθεια, το άγχος, την αγωνία κάποιου που διαγωνίζεται με έναν μόνο βαθμό; Για αυτό το λόγο λοιπόν, λέω πάντα την άποψή μου αντικειμενικά και βάζω τους διαγωνιζόμενους πιο ψηλά από εμένα. Τους βλέπω και τους κρίνω πάντα με σεβασμό και αγάπη».

Η Ευγενία Μανωλίδου από την πλευρά της, σκεπτόμενη ότι ο Αλέξης Κωστάλας φαίνεται να είναι πάντα ένας ευγενικός άνθρωπος, του εξέφρασε μια απορία της: «Αλήθεια, είστε μια ήρεμη δύναμη και στη ζωή σας γενικότερα; Δεν υπάρχουν στιγμές που να νευριάζετε κι εσείς;» είπε. «Ναι, νευριάζω κι εγώ. Αλλά όταν νευριάζω, νευριάζω πάρα πολύ. Δε βλέπω μπροστά μου. Και υπάρχουν φυσικά πράγματα που με εξοργίζουν και με ενοχλούν στη ζωή, όπως είναι η αλαζονεία και το ψέμα. Ο καλός άνθρωπος ξέρω ότι θα πει πάντα έναν καλό λόγο, ενώ ο κακός θα πει μόνο κακό. Αυτό που ξέρω όμως εγώ είναι ότι ακόμα και το μικρό πετραδάκι, έχει κι αυτό την αξία του στο σύμπαν», απάντησε ο Αλέξης Κωστάλας.
Πηγή :yupi.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης