Μόνιμος κάτοικος Αυστραλίας ο Στεργιανούδης

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011, 15:09
Μόνιμος κάτοικος Αυστραλίας ο Στεργιανούδης
Ο Περικλής Στεργιανούδης, ο νικητής του «Fame Story» που η αλήθεια είναι πως μας πήρε λίγη ώρα μέχρι να τον θυμηθούμε, είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Αυστραλίας από τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Περικλής εμφανίζεται σε ένα μικρό χώρο πέντε φορές την εβδομάδα, παρουσιάζοντας δικές του, αλλά και διαχρονικές επιτυχίες και οι ομογενείς τον αγκαλιάζουν.

Εισπράττει τόση αγάπη από τους Έλληνες της διασποράς, που δεν το πιστεύει. Ο γοητευτικός τραγουδιστής, που έκανε «μπαμ» τραγουδώντας, μεταξύ άλλων, και την κλασική λαϊκή επιτυχία «Παξιμαδοκλέφτρα» και του οποίου η νίκη σχολιάστηκε όσο ελάχιστες διχάζοντας τον κόσμο, άνοιξε νέα σελίδα στη ζωή του και δεν το έχει μετανιώσει.

«Μπορεί να μην έκανα καριέρα στη χώρα που αγαπώ, την Ελλάδα, αλλά η ομογένεια εδώ στην Αυστραλία μού χάρισε ένα μεγάλο χαμόγελο. Κοντά τους θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσω να κάνω αυτό που μου αρέσει» δηλώνει στην εφημερίδα «Espresso».

Ο τραγουδιστής παραδέχεται ότι έφυγε για να λύσει το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε. «Έπρεπε να βρω τρόπο για να ζήσω και να βγω από αυτή τη μιζέρια» μας λέει χαρακτηριστικά. «Μου έκαναν μια πρόταση από την Αυστραλία, την οποία είχα επισκεφθεί και στο παρελθόν. Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση -έκανα σαράντα εμφανίσεις στην Ωκεανία- και αποφάσισα να επιστρέψω. Όχι μόνο ψυχαγωγώ τον κόσμο, αλλά παίρνω και καλό μεροκάματο. Αυτό που θέλω να ξέρουν οι φίλοι μου στην Ελλάδα είναι ότι μου λείπουν» λέει συγκινημένος ο Περικλής Στεργιανούδης.

Αν όλα πάνε καλά, ο «Πέρι» θα επιστρέψει μετά από δύο μήνες στη χώρα μας, μια και ο επιχειρηματίας ελληνικού κέντρου όπου τραγουδάει του ζήτησε να πάρουν παράταση οι εμφανίσεις του για τουλάχιστον σαράντα ημέρες.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011, 15:09