Με μια φωτογραφία στα χέρια εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό mou» και όταν την έδειξε στους τηλεθεατές φρόντισε να έχει καλυμμένο το πρόσωπο του απεικονιζόμενου λέγοντας πως σε λίγη ώρα θα μας αποκαλύψει ποιος παρουσιαστής δέχτηκε πρόταση να εμφανιστεί σε νυχτερινό μαγαζί.

Το μυστήριο αποκαλύφθηκε γρήγορα όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «”Πήγαμε κάπου με τον Γιώργο να πιούμε καφέ και με πλησίασε ένας επιχειρηματίας, για να μου προτείνει να εμφανιστώ σε νυχτερινό κέντρο», ενώ ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «”Ο Δημήτρης δεν τα λέει όλα. Του πρότειναν να εμφανίζεται και να λέει τρία με τέσσερα τραγούδια, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, με πολύ γνωστά ονόματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημήτρης ευχαρίστησε τον επιχειρηματία και του είπε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, ότι πολλά καρπούζια δεν χωράνε κάτω από την ίδια μασχάλη.

Το καλύτερο σημείο της παραπάνω είδησης μας το αφήσανε για το τέλος, όταν ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως ο επιχειρηματίας πρότεινε στον Δημήτρη να παίρνει 1000 ευρώ τη βραδιά και ο Λιάγκας θα είναι ο μάνατζερ του, ο οποίος θα κερδίζει το 10%…

Διαβάστε επίσης: Τρελά ερωτευμένος δηλώνει ο Ουγγαρέζος
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης