Ο Αμερικανός ηθοποιός Τομ Κρουζ έφτασε στη Μεντεγίν, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Κολομβία, για να  κάνει κάποια γυρίσματα  στο πλαίσιο μιας νέας ταινίας, δήλωσε  ο δήμαρχος Άνιμπαλ Γαβίρια.

«Θα παραμείνει μερικές ημέρες στην πόλη και μερικές επιπλέον ημέρες στην χώρα. Θα κάνει γυρίσματα σε διάφορα μέρη της Μεντεγίν», σημείωσε ο ίδιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Τομ Κρουζ βρίσκεται στην Μεντεγίν για να εντοπίσει κάποια μέρη σε σχέση με ένα μελλοντικό κινηματογραφικό του σχέδιο.

Η Μεντεγίν είναι μια πόλη της Κολομβίας που έγινε γνωστή από το ομώνυμο καρτέλ, ο ζάμπλουτος αρχηγός του οποίου, Πάμπλο Εσκομπάρ, σκοτώθηκε το Δεκέμβριο του 1993 από την Kολομβιανή αστυνομία. Επικεφαλής ενός από τα πιο ισχυρά καρτέλ τις δεκαετίες του 1980 και του 1990, ο Εσκομπάρ είχε ανοίξει πόλεμο με το κολομβιανό κράτος για να αποφύγει την έκδοσή του στις ΗΠΑ.

Το «Επικίνδυνη Αποστολή – Μυστικό Έθνος» με τον Τομ Κρουζ στον ρόλο του πράκτορα Ίθαν Χαντ βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ στις αρχές αυτού του μήνα και παρέμεινε για δύο εβδομάδες πρώτο στο αμερικανικό box office.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης