Πάνος Καλίδης: «Το παιδί δεν ήταν στα σχέδια μας»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010, 08:35
Πάνος Καλίδης: «Το παιδί δεν ήταν στα σχέδια μας»
Για πρώτη φορά ο Πάνος Καλίδης και η αγαπημένη του, Λεάννα Μαρκόγλου, φωτογραφίζονται και μιλούν για την σχέση τους και το παιδί που περιμένουν.

Το παιδί πως προέκυψε;

Πάνος: «Δεν ήταν στα σχέδιά μας. Ούτε το περίμενα ούτε το επιδίωκα, να σου πω την αλήθεια. Ήταν κάτι, όμως, που ήθελα να ζήσω. Στο μυαλό μου το είχα οριοθετήσει χρονικά από τα 30 μέχρι τα 40. Και όταν έμαθα τα νέα, το πήρα πολύ χαλαρά».

Ο γάμος θα έρθει μετά τη γέννηση του παιδιού;

Πάνος: «Πιστεύω ότι ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα στο ζευγάρι. Από τη στιγμή που μπορούν και συμβιώνουν, τα υπόλοιπα τα βλέπω απλά γραφειοκρατικά. Το μόνο που χρειάζεται το μωρό να έχει είναι μια μητέρα και έναν πατέρα, ένα όνομα και να είναι καλά μαζί οι γονείς του. Το γάμο δεν τον κάνεις για το παιδί. Το παιδί θέλει να έχει αγαπημένους γονείς. Υπό αυτή την έννοια, δεν χρειάζεται να παντρευτούμε για να μεγαλώσουμε την κόρη μας».

Λεάννα, δεν ένιωσες πολύ μικρή για να γίνεις μητέρα;

Λεάννα: «Πάντα ήμουν της οικογένειας. Έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια πολύ αγαπημένη και δεμένη. Δεν ήταν προγραμματισμένο αυτό το μωρό, αλλά εφόσον ήρθε, δεν είμαι άνθρωπος που θα έκανε έκτρωση».

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας και η σχέση σας από τότε που μάθατε ότι θα γίνετε γονείς;

Πάνος: «Ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι θα έχουμε μωρό. Δεν μπορώ να φανταστώ το μέλλον, και, όχι, ακόμη δεν έχω πιάσει τον εαυτό μου να αλλάζει. Μέχρι στιγμής είμαι όπως ήμουν».

Λεάννα: «Δεν έχει αλλάξει ούτε ο δικός μου τρόπος σκέψης. Απλά είμαι πολύ δεμένη με αυτό το παιδί».

Πηγή: People

Διαβάστε επίσης: Πατέρας ο Πάνος Καλλίδης
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Αυγούστου 2010

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010, 08:35